Werkvoorbereider / Productcalculator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een functie waarbij je te maken krijgt met Technisch Commerciële werkzaamheden? Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider / Productcalculator!

Dit ga je doen

Je krijgt in deze functie te maken met technisch commerciële werkzaamheden en je wordt verantwoordelijk voor het uitwerken van aanvragen en opdrachten van de afdeling verkoop. Je verzorgt daarnaast de kostprijscalculaties en geeft (technische) ondersteuning aan de afdeling Verkoop. Verder ontwikkel je nieuwe artikelen en wijzig je bestaande artikelen, inclusief het organiseren van de daarvoor benodigde hulpmaterialen (stempel, stans, preprint, inkt, modellen). Je hebt veelvuldig contact met de afdeling Verkoop en/of klanten voor de ontwikkeling van artikelen en je stemt de levertijd af met de afdelingen Planning, Productie en Verkoop. Je bent voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het databasebeheer en indien nodig begeleid/controleer je de nieuwe artikelen tijdens de opstart van de eerste productie.

Je rapporteert aan de Teammanager Werkvoorbereiding en je maakt deel uit van een team van circa 8 medewerkers.

Dit krijg je

Naast werken bij een bedrijf met ambitie bieden wij ook het volgende:

 • Fulltime functie met vast werk
 • Salaris passend bij de functie
 • De mogelijkheid deel uit te maken van een hecht, professioneel en sterk betrokken team.
 • Ons bedrijf groeit snel dus er is ruimte voor jou om door te groeien
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen; zowel persoonlijk als professioneel.
 • Uitstekend inwerktraject

Dit ben je

Wat breng jij mee?

 • Diploma MBO 4/ HBO bij voorkeur in productie en logistiek
 • Ervaring met calculeren binnen de productie
 • Je bent analytisch en je bent handig met diverse ICT systemen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent servicegericht, staat open voor nieuwe uitdagingen in je werk, en je bent operationeel ingesteld
 • Ervaring in de golfkartonbranche is een pré

Hier ga je werken

Het bedrijf bevindt zich in De Lier (in de buurt van Den Haag en Leiden) en is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton en is in 25 jaar tijd gegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers. Het bedrijf houdt zich bezig met het produceren en verwerken van golfkarton, het opzetten van golf- en massiefkartonnen verpakkingen en fungeert als groothandel en transporteur. De sfeer in het bedrijf is informeel, open, respectvol en naar de markt toe vooral ondernemend. Ze zijn groot, krachtig en toch niet bureaucratisch of log. Er is dus alle ruimte voor eigen initiatief, eigen ideeën en eigen inbreng.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent