Allround baliemedewerker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Spijkenisse
Salaris € 1700,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Ben jij representatief en klantgericht ingesteld? Is het te woord staan van klanten, chauffeurs en dergelijke echt jouw ding? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als allround baliemedewerker bij onze opdrachtgever ben jij degene die chauffeurs, klanten en overige bezoekers verwelkomt en helpt waar nodig. Kortom in jouw functie ben jij het visitekaartje van het bedrijf, jij vertegenwoordigt immers de hele organisatie. Daarnaast verricht je ook diverse bijkomende werkzaamheden zoals het controleren van de beoogde vertrek- en aankomsttijden van de chauffeurs en andere licht administratieve werkzaamheden t.b.v. de inkomende en uitgaande goederen. Stiekem bevat de genoemde functie meerdere rollen tegelijkertijd, zo ben je administratief medewerker, receptioniste en klantenservice medewerker ineen. Bovenstaande werkzaamheden verricht je voornamelijk in de dagdienst gedurende 40 uur per week. Na verloop van tijd draai je waar nodig ook avond- en weekenddiensten.

Dit krijg je

Onze opdrachtgever heeft jou daarentegen ook heel wat te bieden:
 • Een gave startersfunctie met diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een bruto maandsalaris van €1700 á 1800 exclusief mogelijke toeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%, weekenddiensten tegen 150%;
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst wanneer COVID dat toelaat).

Dit ben je

Ondanks het echt een startersfunctie betreft zijn er wel een aantal criteria gesteld, namelijk:
 • Een representatieve en klantgerichte houding;
 • Affiniteit met de logistiek en/of de transport;
 • Een stabiel werkverleden (geen jobhopper);
 • Eigen vervoer (auto);
 • Een VOG overleggen is voor jou geen enkel probleem;
 • Bereid om te werken in ploegendiensten (dag/avond/weekend).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hier ga je werken

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Interesse?

Ben jij dé baliemedewerker medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent