Productiemedewerker dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oisterwijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag ergens werken met een toekomstperspectief op een vast dienstverband? Dit bedrijf biedt nog meer! Lees gerust verder en mocht je vragen hebben mag je ons altijd bellen of appen.

Dit ga je doen

Als productiemedewerker in de zagerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden, je kan hierbij denken aan kasten en keukens in elkaar zetten, inpakken en verzendklaar maken. Jouw hoofdtaak is het bedienen van een CNC zaag. Het is daarom erg belangrijk dat je kan hoofd rekenen. Alle platen worden namelijk op maat gezaagd.
De prodcutie van de keukens en de gardarobekasten vindt plaats op twee locaties, Alphen en Goirle. Jij komt te werken in Alpen


Dit krijg je

 • Een fulltime baan
 • Een goede startsalaris tussen de 2000 - 2500 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Je komt te werken in dagdienst, van 07:45 uur - 16:30 uur
 • Elke donderdag ontvang je salaris
 • Het betreft een functie voor een langere tijd met kan op een vast dienstverband
 • Een gratis fitness abonnement via WerkTalent bij een moderne gym die 24/7 geopend is.

Dit ben je

 • Je kan goed hoofdrekenen, de platen worden op maat gezaagd.
 • Ervaring is een pré
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken
 • Je kan van jezelf zeggen dat je handig bent.
 • Je woont in de omgeving van Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Alphen of Gilze

Hier ga je werken

Onze klant groeide van een bedrijf dat onderstellen voor meubels en tafels maakte naar een productiebedrijf in keukens en- gardarobekasten. Tussen 4 en 6 weken worden vaak de keukens en kasten geleverd bij de klant. De opdrachten worden per klant gemaakt in een van hun fabrieken. Na het productieproces worden de kasten verpakt en op pallets gezet zodat ze klaar zijn transport.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-13996027, maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.en die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent