Commercieel Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een allround functie met diverse werkzaamheden zoals: inkoop, administratie, klantcontact en relatiebeheer? Dan is deze functie waar jij de schakel bent tussen alle afdelingen voor jou bedoeld.

Dit ga je doen

Binnen deze functie ben je bezig met allerlei soorten werkzaamheden. Wij zoeken namelijk iemand die op de afdeling aftersales gaat zitten waarbij je voornamelijk contact houdt met klanten. Relatiebeheer binnen deze functie is dan ook de key. Je bent zowel functioneel als werkboorbereider en commercieel medewerker.

Naast het contact onderhouden met de klanten ben jij ook het contact persoon van de monteurs. Hou jij je ook bezig met een stukje inkoop(begeleiding), planning transport en administratie.
Uiteraard doe jij dit niet alleen. Samen met een andere collega zijn jullie schakel tussen alle afdelingen binnen het bedrijf.

Je werkt met het ERP systeem Ridder IQ, dit is dan ook wel een grote pre dat je hier ervaring mee hebt. Op het moment zijn er enkele medewerkers die dit nog aan het leren zijn en iemand met ervaring erbij zou veel tijd schelen.

Heb jij inkoop gedaan maar je zoekt verbreding, dan ben je welkom.
Heb jij planning gedaan maar je zoekt diversiteit, dan ben je welkom.
Heb jij voornamelijk administratie gedaan, maar je zoekt iets anders, dan ben je welkom.

Een echte allround functie waarin je niet alleen als commercieel medewerker, werkvoorbereider fungeert maar ook als adviseur, administratief medewerker etc.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2400 - €3000 euro;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10km enkele reis;
 • Je komt te werken in een splinternieuw pand;
 • Dagdiensten;
 • De keuze om 32 of 40 uur te werken;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Bezoeken aan de leveranciers in zowel binnen- en buitenland (elk jaar mogen een paar medewerkers dit doen);
 • Teamuitjes in zowel binnen- en buitenland;
 • Vrijdagmiddagborrel.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in omgeving Waddinxveen, Zoetermeer, Den Haag, Pijnacker, Bleiswijk, Delft, Gouda, Naaldwijk, Rotterdam en omgeving;
 • Ervaring met Ridder IQ is een pre.
 • Vast werk, full time;
 • Je hebt technische affiniteit en vind het leuk om met klanten in contact te zijn.
 • Je bent communicatief vaardig.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever zit in de techniek en is gespecialiseerd in het ontwerpen van tussenvloeren en staalconstructies in magazijnen en bedrijfshallen. Dit doen zij in zowel binnen- en buitenland. Naast het ontwerpen, berekenen en leveren van magazijn constructies willen zij altijd meedenken met hun klanten naar de beste en creatieve oplossingen binnen hun vakgebied.

Zij vinden het belangrijk dat men als team werkt en organiseren dan ook diverse uitjes met elkaar. Nu iets minder en voornamelijk corona proof. Een opdrachtgever waar je als personeel ook centraal staat.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent