Plannings Adviseur

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2350,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Plannings Adviseur gezocht voor grote internationale organisatie!

Dit ga je doen


De afdeling Planning is onderdeel van het Customer Service team en is verantwoordelijk voor het maken van de juiste match tussen onze "Assessors" en klanten. Wie wordt wanneer en waar en waarom ingezet? Dit wordt gedaan voor klanten in Nederland en België en in samenwerking met kantoren in het buitenland.

 

1.    Op basis van een (complexe) klantvraag een gekwalificeerd inspectie / auditteam samenstellen en inzetten bij een klant, rekening houdend met alle randvoorwaarden.

2.    Contact onderhouden met klanten en assessors ten behoeve van het inplannen/omplannen van bestaande en nieuwe klanten.

3.    In overleg met assessors werken aan een optimale bezetting.

4.    Focus op continu verbeteren van processen.

5.    Verantwoordelijk voor tijdige en correcte correspondentie aangaande bevestigingen en wijzigingen.

6.    Samenwerken met de collega’s binnen de Planning, maar ook met andere afdelingen zoals Sales en Administratie.Dit krijg je


Bij gebleken geschiktheid kom je in dienst bij het bedrijf. Door middel van training, vorming en opleiding wordt je goed en gedegen ingewerkt om zo je functie optimaal uit te kunnen oefenen. Mooie internationale baan bij een leuk en sociaal bedrijf in de Regio Rijnmond!
Het betreft hier een fulltime vaste baan.

Dit ben je


Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en je hebt ervaring in het onderhouden van zakelijke klantcontacten. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, zowel in woord als geschrift.

 

Je bent goed in staat om zelfstandig te opereren en beslissingen te nemen. Je bent echter geen eenling en kunt ook goed binnen een team werken. Jouw collega’s kunnen een beroep op je doen en je geeft ook zelf tijdig aan wanneer je ondersteuning nodig hebt.

Je beschikt over lerend vermogen en wilt je graag verdiepen in complexe analyses rondom de planning van assessors en klanten. Het is dan ook van belang dat je analytisch sterk onderlegd bent. Daarnaast ben je accuraat en goed in staat om prioriteiten te stellen. Je hebt niet enkel aandacht voor korte termijn oplossingen, maar je kan ook inschatten wat de effecten van jouw beslissingen op de (middel-)lange termijn zijn.

 

Omdat je veelvuldig contact hebt met assessors en klanten is het een vereiste dat je communicatief goed onderlegd bent. Je bent proactief en klantvriendelijk, maar ook in staat om met lastige klantvragen om te gaan. Je bent stressbestendig en weet ook in drukke tijden het overzicht en de rust te bewaren.

 

Hier ga je werken

Onze relatie is een grote organisatie die certificeringen regelt voor bedrijfven. De Business Stream Management Systems (ook wel: LRQA) houdt zich bezig met de certificering van managementsystemen van organisaties, zodat zij kunnen laten zien dat hun processen, producten en diensten voldoen aan de relevante normen. Voorbeelden van deze normen zijn o.a. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSSC, HKZ of VCA. De branches waarin het bedrijf actief is lopen uiteen van de chemie tot de zorg en van de voedselveiligheid tot de automotive industrie. De werktlocatie is Rotterdam en is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Dordrecht of 'S-Gravenhage.

Interesse?

herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je ervaring als planner, dan zien we je sollicitatie met c.v. graag tegemoet.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent