Project/particulier verhuizer

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Heb jij enige ervaring als verhuizer? Beschik jij over eigen vervoer en ga je geen fysieke uitdaging uit de weg? Beschik jij daarnaast ook over een VCA certificaat en kan je een VOG aanvragen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als verhuizer ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het in- en uitpakken van breekbare of omvangrijke voorwerpen, (de)monteren van meubels, laden, lossen en transport van goederen. Hierbij waarborg je natuurlijk altijd de veiligheid en zorg je ervoor dat de voorwerpen schadevrij op de juiste locatie terecht komen. Vanaf de werklocatie ga je met je team naar de klus en zal je vertrekken zodra de klus in goede orde is afgehandeld. Soms zullen er meerdere opdrachten op één dag zijn, een andere keer zal een opdracht alleen op één locatie plaats vinden. Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid in dit werk voorop en heb je een flexibele werkinstelling. Samen met je collega’s probeer je je werk elke dag opnieuw tot een succes te maken!

Let op: het bezit van eigen vervoer in de vorm van een scooter/auto is van groot belang! Je dient namelijk zelf bij de opdrachtgever te kunnen komen. Vanaf daar zal je dan naar de uiteindelijke locatie gebracht worden met je collega’s in een werkauto/bus.

Beschik je over een VCA certificaat? Dat is mooi meegenomen! Als ook je VOG aangevraagd kan worden hebben wij zeker een match!

Dit krijg je

• Een bruto salaris van €2.000,- op basis van een 40-urige werkweek
(Bruto €1900,- + €0,63 netto TLN vergoeding!)
• Wekelijkse verloning
• Verschillende opdrachtgevers dus veel ervaring op doen!
• Werken in een gemotiveerd en gezellig team!
• Bij gebleken geschiktheid kans op vast werk bij één van onze opdrachtgevers!

Dit ben je

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Ervaring heeft in de verhuizing
• In staat is tot fysiek werk
• Beschikt over eigen vervoer (auto/scooter)
• In het bezit is van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen
• Op verzoek een VOG aan kan vragen bij de gemeente
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag/ Delft/ Rotterdam

Hier ga je werken

Onze opdrachtgevers zijn erkende verhuisbedrijven in de regio van Den Haag en Rotterdam. Incidenteel hebben wij tevens opdrachtgevers in Amsterdam en/of Utrecht. Waar de ene opdrachtgever gespecialiseerd is in projectverhuizingen (kantoorinrichtingen), is de ander gespecialiseerd in particulieren verhuizingen, ontruimingen of handymanwerkzaamheden.

Interesse?

Ben jij dé verhuismedewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent