Medior projectplanner Groningen

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Groningen
Salaris € 3000,- tot € 4400,- per maand
Direct naar:
Ervaring met project planning of cost control (ms project, primavera) of ervaring als werkvoorbereider in de (zware)industrie en wil je je graag ontwikkelen in risicobeheersing / project planning / scheduling?

Dit ga je doen

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als Projectplanner, planning engineer, cost controller, productieplanner of minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider/calculator/coördinator in de industrie/bouw en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan hebben wij een leuke, uitdagende job met mooie toekomst voor jou!

Als medior project planning professional geef je na het volgen van diverse interne trainingen in onder andere communicatie en planprogramma's, gedegen advies omtrent de opstart-, voortgang- en afronding van diverse projecten.
Je brengt in samenspraak met de opdrachtgever de wensen- en (on)mogelijkheden in kaart en zorgt voor een zo efficiënt mogelijke (deel)planning.
Gedurende de looptijd van de projecten analyseer en bewaak je de voortgang en zorg je waar nodig voor adequate aanpassingen die passen in de einddoelstelling. Je let hierbij uiteraard op de tijdsplanning, maar houdt ook de kosten, middelen en uiteraard kwaliteitseisen in de gaten.
Je bent daarnaast verantwoordelijk voor alle bijkomstige administratieve taken zoals het maken en analyseren van voortgangsrapportages, registreren en archiveren van rapportages en overige administratieve handelingen.

Een overzicht van alle hoofdtaken, verantwoordelijkheden en bijkomstige werkzaamheden lopen we in een persoonlijk gesprek graag met je door.

Dit krijg je

Primaplan biedt een direct fulltime contract voor onbepaalde tijd. Je wordt waar nodig opgeleid, getraind en begeleid op kantoor en on the job. Je wordt geschoold in Primavera, MSProjects, communicatie en diverse andere trainingen/cursussen. De salarisindicatie voor medior project planners ligt tussen € 3.000 en € 4.400,- exclusief overuren.

Primaplan regelt een leasewagen met privé kilometers en zorgt, waar nodig, voor eventuele accommodaties. Kortom, een vaste baan met scholing EN toekomst!
 

Dit ben je

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen die zich kunnen vinden in de volgende punten:

  • Je hebt een opleiding afgerond HBO of WO niveau.
  • Je hebt een achtergrond in de bouwkunde, planologie, civiele techniek, werktuigbouwkunde of een andere technische achtergrond eventueel aangevuld met cursussen in het vakgebied.
  • Je bent lange termijn beschikbaar en bereid om te blijven leren, zodat je kan ontwikkelen als specialist in Projectplanning.
  • Werk- en/of stage ervaring met projectmatig werken (of kennis van).
  • Je staat 1-0 voor als je ervaring hebt met (semi)overheden.
  • Certificeringen als PMI- SP is een absolute pré.
  • Voor optimaal functioneren maak je graag gebruik van programma’s als SAP, Primavera, MSProjects en Excel.
  • Je woont in de omgeving Groningen
     

Hier ga je werken

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel en Antwerpen al meer dan 25 jaar actief in project control, risicobeheersing, projectplanning en cost control bij vele gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux. Deze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent