VAST WERK als Schoonmaker Cleanroom met een top salaris!!

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een vaste baan in de regio Utrecht waarin je kan doorgroeien, goed salaris hebt en veel verantwoordelijkheid! Lees snel verder!!

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar schoonmakers voor cleanroomwerkzaamheden op een mooie locatie in Utrecht. Het betreft werkzaamheden met werktijden in de avond vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur of 22.00 uur. In de toekomst zal er ook af en toe in het weekend worden gewerkt.

Wat wij bieden

Dit schoonmaakbedrijf biedt je betaling per 4 weken volgens de CAO voor de schoonmaak en glazenwasserij. Je zult worden ingedeeld in loongroep 2 van de schoonmaak-cao. Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staan bij hen hoog in het vaandel.
Het gaat om een parttime functie waarin je kansen krijg om door te groeien om als voorman aan het werk te gaan en heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

  • Hebt een dienstverlenende instelling;
    - Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
    - Hebt een representatief voorkomen;
    - Hebt geen problemen met het werken met desinfecterende middelen en met de vaccinatieplicht die op de locatie geldt;
    - Bent bereid tot het volgen van de basisopleiding schoonmaak en de verplichte cleanroomopleidingen

Over het bedrijf

De opdrachtgever groeide in 75 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze functie als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent