Aankomend frezer in de kunststof!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2250,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Wil jij jezelf ontwikkelen tot een technische topper?

Dit ga je doen

Binnen een zeer menselijke organisatie krijg jij de kans om jezelf te onwikkelen tot een allroud medewerker. We zoeken iemand die beschikt over basis ervaring als frezer en affiniteit heeft met kunststof. Je komt te werken in een gezellig team waar een informele sfeer heerst. Na een gedegen inwerktraject ga je stap voor stap zo veel mogelijk taken zelfstandig uitvoeren. Onder het motto.. zonder fouten te maken leer je niets, word je snel van toegevoegde waarde.

  • Instellen en afstellen van verschillende machines/installaties.
  • Oplossen van storingen.
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.
  • Fysieke werkzaamheden.

Dit krijg je

Het gaat om een baan voor de langere termijn waarbij het uitgangspunt is dat jij na verloop van tijd een contract voor onbepaalde tijd tekent. Het maken van stappen in functie en salaris zijn aspecten waar je dagelijks naartoe werkt.

  • Salarisindicatie tussen de €2250,- en €3000,- bruto per maand.
  • Het betreft een fulltime baan in dagdienst waarbij je jouw eigen werktijden mag bepalen. (40 uur tussen 06:00 en 18:00 uur)
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Dit ben je

Heb jij een technische opleidingsachtergrond? Beschik je over enige ervaring in de kunststof als frezer? Ben je iemand die graag wil werken en betrouwbaar is? Woonachtig in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Hier ga je werken

" Onze opdrachtgever biedt oplossingen in kunststoffen." Zowel door het leveren van halffabricaat plaat, staf en buismateriaal als door het leveren van bewerkt product in enkelstuks of serie, bieden zij klanten hoogwaardige producten met de specifieke kwaliteiten en eigenschappen van de betreffende kunststof.

De betekenis voor belanghebbenden; een boeiende en inspirerende werkomgeving voor medewerkers, producten van een hoog kwaliteitsniveau voor de klanten en ethisch gedrag tegenover toeleveranciers op basis van een goede vertrouwensrelatie.

Interesse?

Graag ontvang ik jouw cv, voor vragen ben ik telefonisch en per mail bereikbaar.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent