Operators Food CNC en Proces

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Uden
Salaris € 2400,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Ben je operator en zoek je een nieuwe vaste uitdaging?

Dit ga je doen

Voor 5 bedrijven in de regio Den Bosch - Oss - Veghel - Uden zoeken we operators, een procesoperator en een CNC-operator. In alle gevallen gaat het om een baan die uitmondt in een vast dienstverband / vast contract. Het gaat om functies in twee ploegen, drie ploegen, vijf ploegen en een in dagdienst. Alle 5 de bedrijven kennen een fijne ambiance en goede salarisvoorwaarden. Als je zoekt naar een nieuwe fulltime vaste baan, dan is het het gemakkelijkst om te reageren met cv en een toelichting over waarnaar je op zoek bent. Wij koppelen het dan aan de opties, en nemen contact met je op om je meer informatie te geven over de optie(s) die het beste past/passen. Het gaat om bedrijven in de food, pharma, metaal, hout en algemene productie/verpakkingen. Twee van de functies hebben best wat techniek in zich (technische operator) en een ervan gaat meer in de richting van productiemedewerker. De andere zijn algemene operator vacatures waarbij je een of enkele geschakelde machines bedient.

Dit krijg je

De salarissen variëren van € 2.400,- tot € 3.100,- bruto per maand, indien van toepassing aangevuld met ploegentoeslag. De bedrijven zijn allen goede werkgevers, en passen bij de kwaliteit en werk-vrije tijd verhouding waar WerkTalent ook voor staat. De specifiek geldende voorwaarden nemen we uiteraard door als we de vacature die bij jou past verder bespreken. Alle functies zijn full time en lopen uit in vast werk voor onbepaalde tijd.

Dit ben je

We zoeken kandidaten met specifieke ervaring als (proces) operator en/of technische ervaring. Je hebt technische aanleg, hebt een stabiel werkverleden en je zoekt een serieuze baan waar je nog lang hoopt te werken. Daarbij kom je uit de omgeving van Tilburg - Den Bosch - Oss - Nijmegen - Uden - Veghel en je hebt eigen vervoer.

Hier ga je werken

We geven je graag meer informatie over de bedrijven waar het om gaat, nadat we je gegevens en toelichting hebben ontvangen. Hierover nemen we snel contact met je op.

Interesse?

Onze klanten hebben de werving uitbesteed aan WerkTalent Den Bosch. Je kunt het beste reageren via de sollicitatie-button. Voor vragen kun je contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of via 06-13189847. We zien uit naar je reactie!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent