Lader/losser (Parttime ook mogelijk)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Haarlem
Salaris € 1850,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een B-rijbewijs? Beschik jij daarnaast ook over eigen vervoer of ben je woonachtig in Amsterdam? Heb je ervaring als lader/losser of lijkt dit werk jou heel gaaf? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Als lader/losser begin jij de dag op de loods in Amsterdam waar de vrachtwagens klaar staan om handmatig uitgeladen te worden. De goederen die jij gaat laden/lossen wegen 5 tot 15KG. De meeste goederen bestaan uit metalen onderdelen voor luchtkanalen. Daarnaast zal jij ook vrachtwagens gaan inladen die op de weg moeten naar verschillende klanten. Je bent dus lekker fysiek bezig!

Waarom jij je rijbewijs nodig hebt? Omdat het terrein van onze opdrachtgever gigantisch is en jij in een klein busje bepaalde goederen naar de juiste afdeling zal gaan brengen.

Belangrijk om te weten is dat wij altijd een begintijd weten maar nooit een eindtijd. Het kan namelijk voorkomen dat de vrachtwagens, die gelost moeten worden, in de file hebben gestaan en iets vertraagt zijn of dat het uitladen langer duurt dan verwacht. Verwacht dus niet dat je elke dag klokslag om 17.00 uur klaar bent! De ene keer ben je lekker vroeg klaar met werken en de andere keer zal je een langere dag maken. Flexibiliteit is in deze dus een harde eis.

Dit krijg je

Om goed van start te kunnen gaan is het belangrijk dat wij je ook mooie voorwaarden kunnen bieden:
 • Een bruto uurloon van €11,50;
 • Wekelijkse verloning;
 • Zowel parttime als fulltime de mogelijkheid om dit werk te doen (minimaal 24 uur per week);
 • Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid kans op dienstverband bij opdrachtgever;
 • Bij gebleken geschiktheid ook de mogelijkheid om je C-rijbewijs te halen;
 • Werken bij een innoverend en groeiend bedrijf. 

Dit ben je

 • Je beschikt over een B-rijbewijs en eigen vervoer (scooter/auto);
 • Een representatieve verschijning;
 • Je bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren;
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring als lader/losser of sjouwer. Dit is geen vereiste!
 • Uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse taal;
 • Woonachtig is in de omgeving van Amsterdam/Haarlem/Hoofddorp/Zaandam. 

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een groothandel in luchtkanaal onderdelen van metaal. Ze zitten gevestigd in Amsterdam en beschikken over een groot warehouse en een grote productiehal. Dagelijks komen honderden vrachtwagens die in en uitgeladen moeten worden met de producten van onze opdrachtgever. Deze vrachtwagens gaan vervolgens door heel Nederland om de producten bij klanten af te leveren.

Interesse?

Ben jij de lader/losser die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar kimblokpoel@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent