Koerier B rijbewijs

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Woerden
Salaris € 1850,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een B-rijbewijs? Beschik jij daarnaast ook over eigen vervoer of ben je woonachtig in Vianen? Heb je ervaring als koerier of lijkt dit werk jou hartstikke gaaf? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Als koerier begin jij de dag op de loods in Vianen waar je vrachtwagen klaar staat om mee op pad te gaan. De goederen zijn geladen en de bijrijder staat ook klaar om je te ondersteunen. Samen gaan jullie op pad om de cafés, bars en restaurant in Berkel en omstreken te bevoorraden. Per locatie worden de bestellingen naar binnen gebracht en neem jij de lege fusten en kratten van de klant weer mee terug. Doordat jij het aanspreekpunt bent bij de verschillende horecagelegenheden bied jij de juiste service en ben je klantgericht en representatief.

Belangrijk om te weten is dat wij altijd een begintijd weten maar nooit een eindtijd. Het kan namelijk voorkomen dat je in een file terecht komt of dat je bij een horecagelegenheid enige vertraging oploopt. Verwacht dus niet dat je elke dag klokslag om 17.00 uur klaar bent! De ene keer ben je lekker vroeg klaar met werken en de andere keer zal je een langere dag maken. Flexibiliteit is in deze dus een harde eis. Een koerier heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar ze echt geloven in ‘samen op weg’. Je wordt voorzien van een mooie wagen en modern materieel.

Dit krijg je

Om goed van start te kunnen gaan is het belangrijk dat wij je ook mooie voorwaarden kunnen bieden:
 • Een bruto uurloon van €11,50;
 • Wekelijkse verloning;
 • Zowel parttime als fulltime de mogelijkheid om dit werk te doen (minimaal 24 uur per week);
 • Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid kans op vast dienstverband bij opdrachtgever;
 • Bij gebleken geschiktheid ook de mogelijkheid om je C-rijbewijs te halen;
 • Werken bij een innoverend en groeiend bedrijf.

Dit ben je

 • Je beschikt over een B-rijbewijs en eigen vervoer (scooter/auto);
 • Een representatieve verschijning;
 • Uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse taal;
 • Je bent in staat fysiek zwaar werk uit te voeren;
 • Woonachtig is in de omgeving van Vianen/Utrecht/Woerden/Nieuwegein/Houten/Culemborg/Ijsselstein/Leerdam.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in regio Vianen. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Interesse?

Ben jij dé B-Koerier die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar bodenotter@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent