Parttime schoonmaker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Vind jij het leuk om bij mensen over de vloer te komen om daar huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden te verrichtten. Wij zoeken een part-time schoonmaker in Waddinxveen voor 8 uur in de week.

Dit ga je doen

Binnen deze functie zal jij huishoudelijke werkzaamheden verrichtten bij particulieren thuis. Denk hierbij aan het schoonmaak van het sanitair en de buitenkasten van de keuken. Uiteraard vind jij het ook leuk om even een praatje te houden met de mensen thuis.

Het gaat om een functie van 8 uur in de week. In de toekomst kan dit meer worden als je aangeeft dit te willen. De werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. De werktijden betreft tussen 08:00 uur en 14:00 uur die je zelf mag bepalen. Op maandag werk je dan 3 uur en de woensdag en vrijdag 2,5 uur.

Schoonmaakspullen worden uiteraard verzorgd vanuit het bedrijf.

Dit krijg je

  • Een startsalaris vanuit de schoonmaak cao wat betreft €11,27 bruto per uur;
  • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
  • De keuze om zelf je uren in te delen op de drie aangegeven dagen;
  • Diverse uitjes vanuit het bedrijf;
  • Mogelijkheden om meer uren te kunnen draaien;
  • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst.

Dit ben je

  • Woonachtig in de omgeving van Zoetermeer, Waddinxveen, Zevenhuizen, Gouda;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Staat open om 8 uur te werken (parttime);
  • Je hebt schoonmaakervaring en kan goed met mensen omgaan

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever verleent al jaren schoonmaakdiensten op het gebied van glas-, gevel- en vloeronderhoud. Kwaliteit en klanttevredenheid is waar hun voor staan. Om dit uit te voeren hebben zij dan ook topmedewerkers in dienst, medewerkers staan dan ook centraal binnen het bedrijf. Een bedrijf wat gezond is met een goed management team, je zal dan ook niet voor verassingen komen te staan.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent