Allround monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2800,- tot € 4100,- per maand
Direct naar:
Werken binnen een splinternieuw fabriek met meest moderne machines van dit moment binnen hun vakgebied. Niet bang voor vieze handen en DIRECT IN DIENST willen gaan? Pak dan nu je kans, wij zoeken een allround monteur voor de technische dienst.

Dit ga je doen

Als fulltime monteur Technische Dienst ben je werkzaam in een splinternieuwe fabriek en werk je aan de nieuwste innovatieve elektrotechnische en mechatronische machines van dit moment. In een nieuw samengesteld team werk je dagdagelijks aan de optimalisatie en onderhoud van deze hypermoderne machines. In een 3-ploegensysteem zorg jij samen met je collega’s dat de duurzame machines goed draaiende blijven.

Afwisseling genoeg en er zat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doormiddel van scholing en cursussen.

Uiteraard is er veel meer informatie, maar dat kunnen we beter persoonlijk / telefonisch bespreken.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een startsalaris van tussen de €2500 en €3500 exclusief ploegentoeslag op basis van ervaring en niveau;
 • 19% ploegentoeslag komt er nog bovenop
 • Fulltime, vaste baan;
 • Reiskostenvergoeding;
  -De mogelijkheid om diverse trainingen, cursussen of complete opleidingen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
 • DIRECT IN DIENST bij de opdrachtgever

Dit ben je

 • Woonachtig in Utrecht, Schoonhoven, Houten, Woerden, Gouda, Culemborg of Nieuwegein en omgeving;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je bent niet bang om vieze handen te krijgen;
 • Een afgeronde MBO opleiding richting WTB (Werktuigbouwkunde), Elektrotechniek of Mechatronica;
 • 3 ploegen is geen probleem voor jou;
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een wereldspeler binnen hun vakgebied. Een informeel bedrijf maar wel met het karakter van een echt familiebedrijf. Jij staat als medewerker centraal en zij bieden dan ook cursussen aan zodat een medewerker zich persoonlijk kan ontwikkelen om nog beter te worden in hun vak. Naast goed werkgeverschap is het bedrijf ook nog eens kerngezond en denkt het mee aan de toekomst van ons planeet. Kortom een bedrijf waar je aan de slag wilt gaan.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent