Stage | Content Marketing

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 300,- per maand
Direct naar:
Als stagiair op de marketingafdeling van WerkTalent krijg jij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de groeiambities van WerkTalent. Er is ruimte voor eigen inbreng en om te leren wat je wilt leren!

Dit ga je doen

Als je stage komt lopen bij WerkTalent op onze marketingafdeling, dan begin je de week met een kop koffie. Vervolgens gaan we de week doornemen tijdens de stand-up, hier bespreken we de to-do’s en de uitdagingen voor de aankomende week.

Jij krijgt de ruimte om je creatieve skills tot uiting te brengen en jezelf te ontwikkelen tot een echte creative marketeer. Bij WerkTalent maken we enorm veel beeldmateriaal, uitingen en designs waar jij je steentje aan bij kan dragen!

Je bent nauw betrokken bij alle video’s die worden gemaakt voor onze klanten, maar bent ook dagelijks bezig met het ontwikkelen van content voor op onze online (en offline) kanalen.

Dit krijg je

  • Een uitdagende stage binnen een jong en ambitieus team, dat als doel heeft heel Nederland bekend te gaan maken met WerkTalent
  • Een ambitieuze organisatie met een stevige groei-ambitie
  • Een stagevergoeding
  • Bedrijfsfeestjes en uitjes (bij WerkTalent vieren we successen maar al te graag!)
  • Iedere werkdag een gezamenlijke en kosteloze lunch met collega’s (na Corona)
  • Alle ruimte om aan te geven wat je wilt leren en waar jij expert in wilt worden


Dit ben je

  • Je volgt een commerciële en/of marketing gerichte HBO-opleiding 
  • Je bent creatief en communicatief vaardig
  • Je hebt kennis van de nieuwste online ontwikkelingen
  • Je woont in de omgeving van Zoetermeer (Den Haag/ Leiden)


Hier ga je werken

Eigenwijs en stoer in combinatie met een professionele en servicegerichte werkwijze: dat is WerkTalent. Als mensgerichte organisatie bestormen wij de flexmarkt al sinds 2001, en hoe!

Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Geen loze beloftes, geen poespas, maar woorden en daden. Door de platte structuur, de heldere manier van communiceren en de korte lijnen, kunnen wij iedere klant en werkzoekende uitstekend bedienen.

Interesse?

Spreekt deze stage jou aan? Waar wacht je nog op? Neem snel contact op met Thomas van Ringen. Hij kan jou nog veel meer vertellen over jouw takenpakket. Je kunt hem bereiken op het telefoonnummer: 06- 13 47 23 19. Uiteraard mag je ook direct klikken op de solliciteren knop. Wie weet drinken wij binnenkort samen een kop koffie om elkaar beter te leren kennen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent