medewerker technische dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2500,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:
Ervaring in de technische dienst? Op zoek naar een fulltime functie voor de lange termijn, salaris tussen 2500 en 3400. Per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda. Reageer dan direct!

Dit ga je doen


Als fulltime medewerker technische dienst ben jij werkzaam op een vaste locatie je komt zoveel verschillende technische zaken tegen, dat elke dag een leerzame dag zal zijn. Je werkt aan de hand van een planning en voert preventief onderhoud uit aan het machinepark en installaties. Als er een mechanische en elektrotechnische storing is waardoor een machine helemaal niet meer werkt, dan los je dit snel en efficiënt op. Ook installeer je nieuwe productielijnen en werk je continue mee om de kwaliteit van het machinepark naar een hoger niveau te tillen.
Er wordt gewerkt in een 3 ploegensysteem. de werktijden zien er zo uit:7:00 - 15:00 15:00 - 23:00 23:00 - 7:00
Als medewerker technische dienst kom je te werken in een team van 4 andere collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de hierboven genoemde werkzaamheden.

Dit krijg je

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf die jou een goed toekomstperspectief kan bieden. Verder kan je het volgende verwachten:
+ Uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën
+ Salaris tussen de € 2500 en € 3400 bruto per maand
+ Mogelijkheden tot het volgen van extra vakgerichte cursussen
+Gemotiveerd team met meedenkende collega’sDit ben je

Wat breng jij mee?
  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek, metalektro of mechatronica of aantoonbare ervaring in de genoemde werkzaamheden
  • Je hebt affiniteit met automatisering
  • Je gaat een uitdaging niet uit de weg, kan goed in teamverband werken en bent flexibel
  • Woonachtig in de regio Den Bosch, Waalwijk, Tilburg of Breda

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een moderne, industriële bakkerij in Waalwijk.
Zij produceren dagelijks duizenden broden & eierkoeken voor supermarkten in Nederland & België.
Ter uitbreiding van hun gezellige technische team zijn zij op zoek naar versterkingen!

Interesse?

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt of we online contact hebben om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent