Backoffice Medewerker AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 1850,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een administratieve topper binnen een succesvolle organisatie in de AGF, waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse afhandelingen!

Dit ga je doen

Wat doe je precies als backoffice medewerker rijpafdeling?
Als administratief medewerker voor de rijpafdeling word je verantwoordelijk voor het verzorgen van alle administratieve handelingen. Dit betreft zowel de inkomende als uitgaande goederen van de afdeling. Je koppelt de goederen aan de diverse orders die binnenkomen. Aangezien diverse producten het gehele rijpproces doorlopen, verwerk jij dit proces op administratief gebied en weet jij alle ins en outs binnen de koelingen. Je biedt ondersteuning aan onze heftruckchauffeurs en bent verantwoordelijk voor de voorraadbeheer van de afdeling.

Je wordt aangestuurd door de Logistiek Manager, die zowel op de werkvloer als in het loodskantoor te vinden is.

Dit krijg je

In de functie van administratief medewerker van de rijpafdeling, kom je te werken in het loodskantoor op de werkvloer. Je komt te werken binnen een succesvolle en internationale organisatie waarbij een open cultuur heerst. Qua salaris hanteren zij de cao Groothandel AGF, dit aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens zijn er diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, want groei in kennis is altijd goed! Het betreft een fulltime vaste baan van 38 uur per week.

Dit ben je

Om deze functie zo goed mogelijk te kunnen vervullen zijn wij op zoek naar een persoon met de volgende kwaliteiten en eigenschappen.

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt goede administratieve en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt allround kennis van MS Office (denk aan Word, Excel en Outlook)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré)
Heb je al kennis van Greencommerce, dan is dit mooi meegenomen!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een AGF verpakkingsbedrijf, gespecialiseerd in het ompakken en verpakken van groenten en fruit. Samen met het team van ruim 100 vaste en flexibele krachten, verzorgen zij voor een mooi en goed eindproduct, verpakt naar de klant zijn wens. De loods met kantoor bevindt zich in Poeldijk, regio Westland en in de buurt van Den Haag.

Ter uitbreiding van het team zijn wij opzoek naar Backoffice Medewerker voor de Rijpafdeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent