Meewerkend Voorman

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Veghel
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Een grapje over een meewerkend voorman die lak heeft aan zijn baan, zou in dit geval wel erg flauw zijn!

Dit ga je doen

Bij dit bedrijf ga je namelijk aan de slag als meewerkend voorman in een lakstraat. Je geeft als meewerkend voorman leiding aan 2 collega’s en stuur je ze aan. Daarnaast ben jij als meewerkend voorman hét aanspreekpunt voor collega’s en management, maar soms ook voor de klanten van het bedrijf. Wat verder ook belangrijk is, is dat je zelf ook niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en een handje mee te helpen.

Dit bedrijf produceert namelijk stalen kozijnen. Als meewerkend voorman kom je te werken in de lakstraat. In de lakstraat worden de onderdelen van de kozijnen in een rails gehangen. De producten worden door deze rails meegenomen, waarna ze uiteindelijk gecoat/gelakt worden.

Je taken als meewerkend voorman zullen onder andere bestaan uit:

 • Aansturen en begeleiden van het team
 • In de gaten houden of het proces goed verloopt
 • Op- en afhangen van de kozijnen aan de rails
 • Controleren van de kwaliteit van de kozijnen
 • Opsporen en oplossen van eventuele storingen

Dit krijg je

 • Salaris tussen de € 1.900 en € 2.400 bruto per maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede sfeer
 • Fulltime werk van 40 uur per week
 • Een baan in dagdienst
 • Een tijdelijk dienstverband, bij gebleken geschiktheid behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden

Dit ben je

 • Iemand met technische affiniteit
 • Zowel starters als ervaren (productie)medewerkers! Als je maar leergierig bent en hard wilt werken
 • Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en leidinggevende capaciteiten
 • Uit de omgeving Nijmegen/Oss/Den Bosch/Veghel/Uden/Eindhoven/Helmond

Hier ga je werken

Binnen ons bedrijf maken we met zo'n kleine 40 medewerkers metalen producten die vooral in gebouwen worden gebruikt. We bewerken het metaal, bijvoorbeeld knippen en buigen, ponsen en zetten, en we voorzien het van een stevige coating zodat het goed bestand is tegen krassen en weersinvloeden. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons met plezier naar zijn werk gaat. Instelling en betrouwbaarheid zijn belangrijker dan ervaring. Kom gerust eens kennismaken, als je vindt dat dit bij je past!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter, bel je even naar 06-30308961 of mail je naar larsvandecoolwijk@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent