vaste baan als Junior Project Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Steenwijk
Salaris € 2150,- tot € 2450,- per maand
Direct naar:
Ben jij die jonge project engineer die zich graag wil ontwikkelen in het vak. Reageer dan snel!! Bij deze opdrachtgever krijg jij de kans om je in één of meerdere segmeneten verder te specialiseren en te ontwikkelen. Ga de uitdaging aan!!

Dit ga je doen


Jij werkt als projectengineer niet alleen mee aan planbeoordelingen, maar denkt ook mee in betere of veiligere oplossingen die de bouwregelgeving overstijgen. Je bent daarom goed thuis in de bouwregelgeving en graag bereid dit uit te breiden. Je bent inhoudelijk betrokken bij projecten die je zelfstandig zult uitwerken. Daarin komen alle bouwfysische aspecten voor waarin jij je voorkeur kunt ontdekken en ontwikkelen. Te denken valt aan energie, duurzaamheid en milieu, akoestiek, brandveiligheid, lucht-, licht-, vocht- en warmtecomfort.

Dit krijg je


· Parttimebaan met mogelijke doorgroei naar fulltime
· Direct in dienst
· Jong bedrijf met ontwikkelingsvrijheid
· Vaste aanstelling in regio Steenwijk
· Technisch uitdagend werk
· Informele sfeer

Dit ben je

  • Jij werkt als projectengineer niet alleen mee aan planbeoordelingen, maar denkt ook mee in betere of veiligere oplossingen die de bouwregelgeving overstijgen. Je bent daarom goed thuis in de bouwregelgeving en graag bereid dit uit te breiden. Je bent inhoudelijk betrokken bij projecten die je zelfstandig zult uitwerken. Daarin komen alle bouwfysische aspecten voor waarin jij je voorkeur kunt ontdekken en ontwikkelen. Te denken valt aan energie, duurzaamheid en milieu, akoestiek, brandveiligheid,

Hier ga je werken

Onze opdracchtgever is het ingenieursbureau voor bouwfysica, bouwregelgeving en bouwtechniek.
Zij adviseren en ondersteunen u binnen elk facet van de bouw.
Vanaf initiatieffase tot en met gebruik en beheer van het bouwwerk.
Door betrouwbare en integrale consultancy creëren wij gebouwen waar mensen zich prettig, comfortabel, veilig en gezond voelen.

De opdrachtgever wil proactief en nauw betrokken meedenken in de verschillende processen. Door kennis te verzamelen en over te dragen en waar nodig als vraagbaak op te treden blijven wij betrokken binnen elk facet van het bouwproces.

Interesse?

Stap 1: Jij schrijft je in voor de vacature

Stap 2: Wij bekijken jouw sollicitatie

Stap 3: Jij komt langs op de vestiging om jouw wensen en je nieuwe baan te bespreken

Stap 4: Wij sturen jouw profiel naar het bedrijf

Stap 5: Binnen 1 week hoor jij of je op gesprek mag en wij jou uiteindelijk mogen
feliciteren met je nieuwe baan

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent