Machinaal Houtbewerker / Schaver

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2250,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Vaste baan! Ben jij in staat meerdere machines zelfstandig te bedienen en het aangevoerde (ruige) en bewerkte hout op kwaliteit te beoordelen én op correcte wijze aan te bieden aan intern transport, dan zoeken we jou!

Dit ga je doen


Het op juiste wijze – volgens de gegevens op de order - verwerken van het aangevoerde hout.

• Het plegen van klein onderhoud aan de machine(s).

• Het zelfstandig verwisselen van gereedschap.


Je houdt van hout / houtbewerking en weet jouw kennis als geen ander over te dragen op de Assistent Machinale Houtbewerker, die jij de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. De voorman voorziet je van opdrachten en jij informeert hem omtrent de gang van zaken en bespreekt het als er iets afwijkt van de norm.

Dit krijg je


Het betreft een fulltime (39 uur) dienstverband en bij gebleken geschiktheid behoort in de toekomst een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd binnen de mogelijkheden.

Dit ben je


We zijn op zoek naar een kandidaat in de regio, die (ruime) ervaring heeft met het machinale houtbewerking / schaven van hout. Een afgeronde opleiding is geen vereiste. We zoeken een collega die het werk ziet, de handen uit de mouwen steekt en in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat. Je weet dat je moet zorgen dat de productie draaiende blijft.
Je bent communicatief vaardig, loyaal, assertief en flexibel ten opzichte van de opgedragen werkzaamheden 

Hier ga je werken

Onze relatie is een familiebedrijf, met een prettige werksfeer, waar ruimte is voor eigen initiatieven en prima secundaire arbeidsvoorwaarden biedt.
Deze functie wordt ingeschaald binnen de cao voor de houthandel, waarbij rekening gehouden wordt met leeftijd en ervaring.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je carrière maken bij een mooi familiebedrijf die investeert in haar medewerkers, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent