magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Fulltime functie is dagdienst. Salaris tussen 1800 en 2000. Je bent per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Breda, Waalwijk, Den Bosch of Tilburg. Bereid om in een koude omgeving te werken. Reageer dan direct!

Dit ga je doen

In een koude omgeving ga jij aan de slag in het magazijn waarin diepvries voedsel wordt opgeslagen. In dagdienst ga jij in een warm pak aan de slag om de orders te verzamelen. Goed aangekleed ben jij de spin in het web die ervoor zorgt dat alles wat gepickt wordt op tijd gebeurd en goed gebeurd. Een fulltime functie waarin je bezig bent met het logistieke proces. Wanneer jij je goed laat gelden binnen het magazijn heb je ook mogelijkheden op doorgroeien. Met jouw collega's ga je in de pauzes jouw skills met verschillende sporten opkrikken en daarna weer met zijn alle aan de slag!
Jouw omgeving is enrom groot, een magazijn waar 20000 palletplaatsen zijn die allemaal gebruikt worden zo druk dat het is. Ondanks de drukte heerst er een hele relaxte werksfeer. Tuurlijk moet je hard werken maar gezelligheid op de vloer mag niet missen. Op vrijdag ga je ook met alle collega's een lekker snackie eten wat misschien wel uit het magazijn komt. Jouw werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Breda.

Dit krijg je

+ Een gezellig team in een familiebedrijf
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Vrijdagmiddag lunch
+ Functie in dagdienst

Dit ben je

  • Een harde werker
  • Geen koukleum
  • Communicatief vaardig

Hier ga je werken

Een grote, koude omgeving waarin je actief bent voor bekende namen in de food industrie. Diepsvries producten hebben een logistiek onderdak nodig voor het terecht komt bij de klanten en in dat magazijn ben jij actief. 20.000 pallet plaatsen, stellingen van 12 meter hoog en verschillende afdelingen waarin je kunt doorgroeien en ontwikkelen.

Interesse?

Ben jij na het lezen enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent