Monteur buitendienst trapliften

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Uden
Salaris € 2200,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij handig, werk jij graag op verschillende plekken en wil jij graag een zelfstandige functie? Dan is deze buitendienstfunctie perfect voor jou! Elke dag ga je met een goed gevoel naar huis omdat jij mensen blij hebt gemaakt, wat wil je nog meer?

Dit ga je doen

Hoe mooi is het dat jij ervoor kan zorgen dat mensen niet hoeven te verhuizen maar lekker thuis kunnen blijven wonen? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften bij de mensen thuis. Je bent dus eigenlijk assemblagemedewerker, service monteur en onderhoudsmonteur in één. Naast jou werkzaamheden ben je ook het visitekaartje van het bedrijf en tevens een luisterend oor voor je klanten.

Hoe word je nou traplift monteur?

De 1e week zal je intern een opleidingstraject volgen waarbij je volledig wordt ingewerkt. Zo zal je alle in & outs leren van de trapliften die zij hebben. In deze week ga jij al aan de slag met het monteren en assembleren van de rails en wordt het programmasysteem helemaal uitgelegd. Tijdens deze 1e week zorgt het bedrijf dat je in een luxe 4-sterrenhotel verblijft.

De 2e tot 4e week rij jij mee met een collega monteur of teamleider. Je krijgt dan een volledig inwerktraject. De basis heb je al en nu ga je het uitvoeren bij de klant.

Na de 4e week ben je zelfstandig en ga je alleen op pad. Je krijgt onder andere een auto en telefoon van de zaak en wordt ingezet binnen jouw regio. Als installatiemonteur geef jij je klanten advies en uitleg over het gebruik van de traplift. Mocht er man aan de nood zijn, kan je altijd nog je collega’s binnen jouw regio inschakelen.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken komt. Het is dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt natuurlijk de oudere mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2250 - €2400 euro;
 • Auto / werkbus van de zaak en gereedschap;
 • Telefoon van de zaak;
 • Werkkleding inclusief werkschoenen van de zaak (je gaat in de 1e week met de zaak werkschoenen uitzoeken)
 • Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
 • Toeslag over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan. Over de eerste 2 uur krijg je 125% en na 10 uur krijg je 150%, dat tikt al snel aan!
 • 1e week krijg je een uitgebreide training op locatie (hotel en eten wordt geheel verzorgd door het bedrijf)
 • Dagdiensten;
 • Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Teamuitjes

Dit ben je

 • Je woont in omgeving Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Oss, Uden
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Jij komt altijd netjes voor de dag
 • Technisch inzicht, je bent in ieder geval handig! Klus jij vaak thuis of sleutel jij bijvoorbeeld aan auto's als hobby, dat is al voldoende!
 • 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst, dit wordt rijkelijk beloond!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar deze functie in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Maar de begeleiding stopt niet als je bent gestart... Nee, WerkTalent is er ook voor je tijdens en ná de opdracht. Wij werken graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken dan ook met jou mee als er behoefte is voor een opleiding of cursus. En stopt de opdracht helaas? Dan helpen wij jou gewoon weer direct aan een nieuwe functie!

Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06-13240667

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent