Vaste baan als magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

In deze baan ben je verantwoordelijk voor het intern transport! In het magazijn worden de producten aangeleverd en zorg jij er met jouw collega's ervoor om de producten intern op de juiste plek te zetten.

Als consumenten de producten hebben besteld dan krijg jij de opdracht om de producten te picken met een pompwagen of reachtruck en een scanner om ze klaar te maken voor transport. Je werkt samen in een klein team van 10 collega's.

Wat wij bieden

Ben jij onze topper, dan belonen wij jou graag met onderstaande punten!

- Salaris van minimaal € 10,71;
- 25 vakantiedagen + 3 ADV dagen;
- Vaste vrijdagmiddagborrel;
- Vaste jaarlijkse uitjes met het team;

Wat wij vragen

Natuurlijk zijn er een aantal criteria waarvan we graag zien dat je er aan voldoet, wij vragen hierbij een "2-uit-3" methode. Zijn minimaal 2 van de 3 criteria op jou van toepassing, dan zoeken wij jou!

- Ervaring op de heftruck, reachtruck of elektrische pompwagen is gewenst;
- Ervaring als orderpicker
- In staat om incidenteel wat zwaardere producten te tillen;

Over het bedrijf

Voel jij je prettig in een hecht team in een echt familiebedrijf? En vind jij het leuk om op vrijdagmiddag met het team de afgelopen week te bespreken en/of het voetbal van komend weekend alvast voor te bespreken? Dan ben jij misschien de logistiek medewerker waar wij naar op zoek zijn! Het gaat hier om een vaste baan, je zal eerst 6 maanden via WerkTalent werken, waarna je daarna in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Onze partner is specialist op het gebied van logistieke en transport oplossingen op maat. Door hun specialiste aanpak hebben ze een aantal vaste klanten die alle producten bij hun onderbrengt. Te denken valt een koolelementen voor festivals of voetbalwedstrijden, grote televisies en particuliere beveiligingsmiddelen.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze rol als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv paraat of niet bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Deel via social media:

Dascha Tukker

Dascha Tukker

06-26 85 86 65
daschatukker@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Dascha Tukker     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent