Medewerker Assemblage

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Voorhout
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Voor onze opdrachtgever, een technologiebedrijf in de Bollenstreek zijn wij op zoek naar sportieve kandidaten voor het assembleren van innovatieve, motorisch aangestuurde sportfietsen.

Dit ga je doen


Als assemblage medewerker heb je kennis en ervaring met het assembleren van fijnmechanische producten en assembleer jij de motorisch aangestuurde fietsen. Zodra de fietsen geassembleerd zijn ga jij samen met je software engineers de fietsen testen. Hierin ben jij belangrijk want je denk mee in het productieproces en geeft advies over verbeterpunten. Het team waarin je komt te werken bestaan uit Software ontwikkelaars, Mechanical engineers, Bewegingswetenschappers en Commerciële professionals met passie voor de techniek en sport.

Dit krijg je

  • Direct een tijdelijk dienstverband bij de opdrachtgever
  • Salaris tussen de € 1900,- en € 2400,- bruto per maand
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Fulltime baan bij een innovatief bedrijf

Dit ben je

  • Afgeronde technische opleiding op MBO 3/4 niveau ( fijnmechanica, mechatronica, werktuigbouwkunde, verspaner of constructiewerker)
  • Tekeningen kunnen lezen ( zowel 2D als 3D)
  • ervaring met het assembleren van fijnmechanische producten
  • Beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal
  • Woonachtig in de omgeving in de Bollenstreek, Haarlem of Amsterdam

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die motorisch aangestuurde sportfietsen produceert. het sportieve team bestaat uit 21 man en is gevestigd in Hillegom. Wegens flinke groei zijn zij dan ook op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de assemblage van de fietsen.

Interesse?

Is dit de vacature voor jou? Solliciteer dan via onderstaande rode knop. Heb je toch nog vragen over de vacature kan je natuurlijk ook altijd mailen naar kennyheemskerk@werktalent.com. Liever bellen? Dat kan op 06-13 96 39 59

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent