Chauffeur C(E) in dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Overdag aan de slag als C of CE chauffeur?

Dit ga je doen

Als chauffeur heb jij de mooiste job van de wereld. Na zorgvuldige behandeling zorg jij ervoor dat de producten op tijd bij de klanten terecht komt. Je maakt dagelijks ritten in het binnenland en waar jij verantwoordelijk bent voor het veilig vervoeren van AGF producten.
Je start de dag met een planning en aan de hand hiervan ga jij je rit beginnen. Eenmaal aangekomen op de "final destination" los jij de producten en ben je het aanspreekpunt bij de klant. Op naar de volgende!

Het betreft een full time functie in dagdienst van maandag tot vrijdag, maar er kan incidenteel gevraagd worden of je de zaterdag ook kan werken.

Dit krijg je

  • Vaste baan met fulltime dienstverband
  • Salaris dat past bij jouw functie en ervaringsjaren
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Organisatie met enthousiaste collega's en een informele werksfeer
  • Work hard, play hard is de motto!

Dit ben je

Wat neem jij mee voor deze functie?
Als chauffeur C/CE neem jij allereerst uiteraard je rijbewijs C/CE mee aangevuld met code 95. Je bent flexibel inzetbaar en fulltime beschikbaar. Je bent stressbestendig en je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal.

Heb jij bovenstaande in de pocket? Reageer dan snel!

Hier ga je werken

Voor een organisatie die zich bevindt in het Westland (in de buurt van Den Haag en Leiden) zijn wij op zoek naar chauffeurs!

Interesse?

Jouw toekomstige werkgever heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent