Metaalbewerker Allround

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Vlaardingen
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Mooie allround metaalbewerkingsfunctie met diversiteit in projecten en werkzaamheden.

Dit ga je doen

Op dit moment is het Atlanta Falcons team op zoek naar een nieuw teamlid m/v:

Ja, je leest het goed: De Atlanta Falcons. Zij gebruiken intern de American Football termen en team benamingen, omdat er binnen zo’n team veel kameraadschap heerst en iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zijn rol binnen het team. Sinds kort zijn zij opgedeeld in 4 zelforganiserende teams en ben je als team van a tot z verantwoordelijk voor je eigen klanten.

Het is dus belangrijk dat je breed inzetbaar bent of in ieder geval jezelf graag wilt ontwikkelen. Ze hebben op dit moment behoefte aan vakmanschap, dus enige ervaring is gewenst. Als teamlid ben je aan het uitpakken, afbramen met behulp van de TimeSaver machine, kanten, (Tig)lassen en inpakken en transport regelen. Je hoeft echt niet alles te kunnen, maar wel heel graag willen leren.

Als kanter en als lasser werk je, aan de hand van werkopdrachten, zelfstandig aan de opdrachten. Dit wil zeggen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het in- en omstellen en bedienen van de machines voor zowel bestaande als nieuwe producten. Ook behoort het controleren van het geproduceerde product op maatvoering en het treffen van de juiste correctieve acties bij afwijkingen tot het takenpakket.

In deze functie maak je zelfstandig producten van enkel stuks tot kleine series. Dit doe je aan de hand van (uitslag)tekeningen en metingen. Je meet het product zelfstandig, zodat je er voor zorgt dat je de juiste kwaliteit levert.

Dit krijg je

Wat kan je verwachten?
  • Vaste baan met fulltime dienstverband
  • Salaris hangt af van de ervaring en kwaliteit van jouw werkzaamheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden (zowel primaire als secundaire)
  • Ontwikkelmogelijkheden / Doorgroeimogelijkheden (samen sta je sterker)
  • Werklocatie met open en informele communicatie met een no-nonsense omgeving

Dit ben je

Als metaalbewerker ben je fulltime inzetbaar. Je hebt een technische vakopleiding gevolgd, denk aan constructiebankwerker of lasser en je kan zelfstandig aan de slag. Je hebt aantoonbare ervaring met het meten en lezen van tekeningen en een kantbank instellen en bedienen is voor jou geen probleem (ze willen het je ook leren!). Ervaring met TIG-lassen is een vereiste.

Ook is het belangrijk dat je jezelf kan vinden in de volgende criteria:
  • Flexibel inzetbaar
  • Echte teamspeler
  • Verantwoordelijk, betrokken en initiatief tonend!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in Vlaardingen (in de buurt van Rotterdam en Den Haag) en al sinds 1962 actief op het gebied van plaat- en constructiewerk. Zij produceren halffabricaten in RVS, staal of aluminium voor onder meer de agri / foodindustrie, automotive, tuinbouwautomatisering en machinefabrieken.

Bij dit bedrijf maken niet de machines het verschil, maar de mensen, jij dus! Ze beschikken over alle bijzondere technieken, maar ze onderscheiden zich vooral met wat ze er doen, als team. De kracht ligt in het vertalen van het idee van de klant naar een tastbaar product. Dit doen ze door de klant te leren kennen en doelgericht de klantwens te vertalen. Tevens zijn ze ervan overtuigd dat uitdaging en plezier begint bij jezelf. Werken aan je eigen kwaliteiten bij dit bedrijf is de basis voor hun succes!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent