Technisch specialist

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2800,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Technische dienst bij een echt familiebedrijf? Salaris 2800/3100. 3 ploegen en per direct beschikbaar. Werklocatie makkelijk te bereiken vanaf Waalwijk, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Dit ga je doen

Als technisch specialist beschik je over een divers takenpakket. Je pakt diverse technische projecten op waaronder bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe productielijn, maar ook verbeteringen aan bestaande apparatuur. Verder help je collega’s van de technische dienst en productie met ingewikkelde technische vraagstukken. Je bent een techneut in hart en nieren en bent bereid je kennis over te brengen op anderen en met verbetervoorstellen te komen. Ben jij de technische expert die wij zoeken? Lees dan snel verder!
Je gaat fulltime aan de slag in 3 ploegen. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanaf Waalwijk, Tilburg, Den bosch en Eindhoven.


Dit krijg je

+ Informele werksfeer
+ Direct op contract bij werkgever
+ Familiebedrijf
+ Ontwikkelings mogelijkhedenDit ben je

  • Samenwerkend en collegiaal
  • Foodervaring is een pré
  • Bereid om in 3 ploegen te werken
  • Fysiek in orde

Hier ga je werken

Deze eenmanszaak is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern, internationaal en zelfstandig familiebedrijf. Maar nog altijd even smaakmakend als toen. Wij zijn dan ook trots dat we jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten mogen zorgen!

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousisast geworden, reageer dan door op solliciteren te drukken. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent