CNC operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oss
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Wil jij aan producten en onderdelen werken die over de hele wereld gebruikt worden? Dan is de functie als CNC operator geschikt voor jou!

Dit ga je doen

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Nijmegen/Uden/Oss zijn wij op zoek naar CNC operators. Als CNC operator in de techniek ben je dé specialist op het gebied van verspanen. Hieronder vallen frezen, boren, draaien, kotteren en nog veel meer! Dit doe je met de meest geavanceerde en computergestuurde machines die er te bedenken zijn.

Als CNC programmeur ben je verantwoordelijk voor het zo juist en productief mogelijk draaien van de machine. Daarnaast controleer je de producten en zorg je ervoor dat deze afgevoerd worden. Verder los je storingen op en pleeg je (preventief) onderhoud aan de machine.

Dit krijg je

  • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000 bruto per maand
  • Fulltime functies in dagdienst, 2-ploegen of 3-ploegen + ploegentoeslag
  • Mooie werkgevers die voor de lange termijn gaan
  • Een tijdelijk dienstverband, bij gebleken geschiktheid behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden

Dit ben je

  • Ervaring als CNC operator
  • Ervaring met het instellen en programmeren van de CNC machine vanaf tekening
  • Nieuwe dingen willen leren en jezelf willen blijven ontwikkelen
  • In bezit van eigen vervoer
  • Woonachtig in de omgeving Nijmegen/Den Bosch/Uden

Hier ga je werken

Zoals gezegd gaat het om enkele bedrijven tussen Nijmegen, Oss, Den Bosch en Uden. Het zijn allemaal bedrijven waar een gezellige, familiaire sfeer hangt en waar er op vrijdagmiddag altijd ruimte is om samen nog even een drankje te pakken.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter, bel je even naar 06-30308961 of mail je naar larsvandecoolwijk@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent