Operator (2-ploegen)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Veldhoven
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar een fysieke functie binnen de chemie? Bij een gezond bedrijf waar je op een prettige werkplek terecht komt? Wij zoeken de beste Operators!

Dit ga je doen

In deze functie als Operator bij een grote organisatie in de chemie, leg jij de belangrijke basis voor het eindproduct. Je verzamelt de grondstoffen, weegt deze af en zet deze klaar.
Via leidingen worden grondstoffen naar ketels en/ of reactors aangevoerd. Jouw werkplek is bij de reactor/ ketel. Het instellen van de mengers, je werkplek schoonhouden, aan- en afvoer van de producten/ grondstoffen vallen onder jouw takenpakket.

Naast het werken in 2-ploegendienst (mét toeslag - op termijn wil men naar 3-ploegen) is dit een fysiek wat zwaardere functie, wees je daarvan bewust. Behalve de bediening en het bewaken van de mengmachines houd je je ook bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je mengt de grondstoffen op basis van een receptuur met behulp van de mengers
 • Je stort de verschillende mengsels in containers en vervoert deze naar de productieafdeling
 • Je voert tussentijdse controles van het mengproces uit
 • Je meldt storingen. En ook verbeterpunten mogen gedeeld worden!

Dit krijg je

Wanneer jij in dienst treed bij onze opdrachtgever, kom jij terecht in een super gezond bedrijf met veel gezellige en gemotiveerde collega's. En wanneer jij eenmaal je draai gevonden hebt en ook onze opdrachtgever nog tevreden is met je, mag je het volgende verwachten:
 • Een heel mooi salaris van ca. €2.400
 • Interessante aanvullende ploegentoeslag
 • Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)
 • De mogelijkheid om je VAPRO-diploma te halen
 • Een leuke fulltime baan met veel verantwoordelijkheid
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Dit ben je

Gezien de reistijd is het allereerst fijn als je in de regio Tilburg, Eindhoven, Turnhout woont. Je houd ervan om fysiek werk te doen/ bezig te zijn. Daarnaast het enige wat we vragen:
 • Werken in een technische functie past jou als gegoten
 • Je bent in het bezit van een VAPRO-diploma (en anders kun je die via ons halen!)
 • Je hebt bij voorkeur een VCA-certificaat
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands

Hier ga je werken

Dit bedrijf is al ruim 50 (!) jaar dé partner voor coatings, lijmen en afdichtingen voor de automotive industrie, bouw- en diverse industriele toepassingen. Het betreft altijd markten waar hoge eisen worden gesteld aan constante kwaliteit en duurzaamheid.
Ze werken met de nieuwste technieken en zijn uiteraard volledig op de hoogte van de laatste veiligheidseisen. Veiligheid staat bij hen op nummer 1!
Zij zijn gevestigd in de regio Eindhoven, Tilburg, Bladel en Eersel.

Werken bij dit bedrijf biedt jou de kans om samen met een fijn en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan de professionalisering en groei. Je werkt in een open, familiaire Brabantse sfeer met veel ruimte voor groei en bloei.
Deze organisatie kent zeer korte lijntjes, met veel ruimte voor een eigen inbreng en waar een hands-on, pragmatische cultuur leeft.

Momenteel werkt de productieafdeling in 2-ploegen. Op termijn wil men naar 3-ploegendiensten.

Interesse?

Het bedrijf heeft de zoektocht naar Operators in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure tot aan het tekenen van je contract. En zelfs daarna nog!

Heb jij interesse in een leuke uitdagende baan bij een werkgever die volop investeert, groeit & bloeit en bruist van de vele ambities?
En zoek jij een full time functie waarin je lekker bezig kan zijn met uitzicht op vast werk?
Reageer dan via deze website of bel met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent