Logistiek medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Een uurtje meer werken voor jou is geen probleem en je bent een echte aanpakker. Jij bent de schakel tussen productie, verwerking en transport en zorgt voor een efficiënt en soepel proces.

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker zorg jij voor een soepel en efficiënt proces. De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:
  • Machine voorzien van trays
  • Verladen van geproduceerde producten
  • Sealen
  • Heftruck werkzaamheden (laden en lossen)
  • Voorraad controleren, aanvullen en signaleren
Tevens ben jij de contactpersoon voor de chauffeurs die ervoor zorgen dat de producten bij de eindafnemers terecht komen.

Dit krijg je

Wat kun je van je toekomstige werkgever verwachten?
Je komt terecht in een gezellig en gedreven team van collega's. Het betreft een fulltime vaste baan van minimaal 40 uur in de week. Qua salaris kun je tussen €1900 en €2500 bruto per maand verwachten. Na een gedegen uitzendperiode staat er een mooi contract voor je klaar bij de organisatie.

Dit ben je

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een persoon die communicatief sterk is en snel kan handelen. Als logistiek medewerker ben je de schakel tussen productie, verwerking en transport en moet je het niet erg vinden om regelmatig een paar uurtjes extra te werken. Tevens ben je in bezit van een heftruck certificaat met de nodige ervaring.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van plantpluggen voor de tuinbouw. Zij hebben twee locaties en je komt te werken op hun nieuwste locatie in Monster (omgeving Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam). Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker Logistiek. Je komt te werken in een omgeving met grond, water en modder, je schone kleren hoef je in ieder geval niet aan te trekken.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent