CNC Draaier/Frezer, plus

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2500,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan de volgende stap en wil jij een functie die zowel in de werkplaats als op kantoor is? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

Binnen een werkplaats van slechts 1 jaar oud (nieuw gebouw en nieuwe machines!) wordt dagelijks hard gewerkt om fantastische producten te vervaardigen (metaal/RVS/Alu). Er wordt nu gezocht naar een goede Draaier/frezer (Okuma). Het betreft een functie in dagdienst en er wordt bewust gezocht naar iemand die de afdeling echt kan vormgeven. De machines zijn nieuw, de hal is pas een jaar oud en er is veel vraag. De draai/frees afdeling dient echter verder geprofessionaliseerd worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat je kijkt naar een betere planning, efficiënter gebruik van de machines, hogere doorloopsnelheid en een betere kwaliteit.

Dit krijg je

Je krijgt direct een vaste baan aangeboden (geen uitzend- of detachering). Vaak is dit al na 1 gesprek. Het salaris bedraagt maximaal € 3.400,- bruto per maand en de functie is in dagdienst.
 

Dit ben je

Je bent bovenal een goede draaier/frezer (of één van beiden maar wel bereid het andere te leren). Belangrijk is dat je het grotere geheel ziet en kritisch naar verbeteringen kijkt (en hier mee aan de slag gaat!). Je vindt het leuk om een mooie basis verder uit te bouwen tot een succesvolle afdeling. Verder kom je uit de regio (Breda, Oosterhout, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem) en ben je op korte termijn beschikbaar

Hier ga je werken

Je komt te werken in een gloednieuwe hal met gave, nieuwe machines. Onze klant kenmerkt zich door de knusse, kleinschalige en dorpse sfeer. Binnen het bedrijf worden RVS onderdelen en plaatwerk gemaakt op hypermoderne machines. Er staat een kantbank, waterjet en verschillende CNC gestuurde machines.

Interesse?

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Reageer dan direct, brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent