Startende IT medewerkers

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Amsterdam
Salaris € 1750,- per maand

Functie omschrijving

Als Servicedesk/Helpdesk Medewerker start je binnen een vooraanstaande en internationaal opererende organisatie. Je werkt met professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die er gezamenlijk voor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten zonder langdurige problemen met netwerken, automatisering en andere IT-vraagstukken. Het bedrijf ontwikkelt standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van de klanten.
Als Support Engineer/ Servicedeskmedewerker IT combineer jij je kennis en techniek om eindgebruikers snel weer aan het werk te helpen. Dat doe je zelfstandig of samen met jouw helpdeskcollega’s. Het betreffen banen met een vast dienstverband. Je treedt dus direct in dinst bij het bedrijf.

Wat wij bieden

WerkTalent Almere is op zoek naar startende en al iets ervaren IT-liefhebbers die service en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan.
Je treedt direct in dienst bij het bedrijf en ontvangt een 1e contract voor 7 maanden.
Jouw startsalaris ligt tussen de 1.700 en 1.900 euro bruto per maand en kan snel groeien als je certificaten behaald.
Naast een pakket uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden biedt men:
Beschikbaarheid over een auto (deze auto mag je tegen een kleine vergoeding ook privé gebruiken)
Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
Persoonlijke begeleiding
Technische sessies en informele bijeenkomsten
Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
Goede pensioenvoorziening en 26 vakantiedagen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en fulltime beschikbare kandidaten die woonachtig zijn in een straal van 40 kilometer rondom Schiphol.


 

Wat wij vragen

Als Support Engineer/ Servicedeskmedewerker IT op de helpdesk ben je dienstbaar, klantvriendelijk, stressbestendig en analytisch sterk. Daarnaast zijn uitstekende communicatieve en social skills nodig.
Afgeronde IT-opleiding op mbo niveau 4.
Ervaring met servicedesk- of werkplekbeheeractiviteiten.
Ervaring met on-site en remote supportwerkzaamheden.
Certificaten op het gebied van ITIL en Microsoft (of bereid deze te halen).
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Rijbewijs B.

 

Over het bedrijf

WerkTalent Almere werkt nauw samen met deze internationale organisatie op het gebied van IT. Het bedrijf ontwikkelt standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van de klanten.

Solliciteren

Deze functie is ideaal voor liefhebbers van IT en dienstverlening. Heb jij inmiddels je eerste ervaring opgedaan op een helpdesk/servicedesk en wil je toetreden tot een professionele organisatie die jou alle kansen biedt? Reageer dan snel. Je kunt ons bellen voor meer informatie: WerkTalent Almere, 088 - 99 88 736
Of mailen: almere@werktalent.com


Wij zien uit naar jouw reactei!!!

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent