Accountmanager techniek bij WerkTalent

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij gedreven en heb je gevoel voor techniek? Pas je in energiek team vol ondernemende collega's en bezit je een winnaarsmentaliteit? Ben je daarnaast in staat om zelfstandig een nieuwe afdeling op te bouwen en uit te breiden? Match!

Over de functie

Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij onze match!

Keer op keer bezorg jij (latent) werkzoekenden een stralende glimlach, omdat je hen een nieuwe baan of uitdaging bezorgd hebt. En iedere keer als jij bij een potentiële klant bent geweest, kom je vol enthousiasme terug met een vacature. Dát zijn precies de twee onderdelen waarom jij zo’n perfecte match bent met de uitzendbranche! Er is alleen één probleem: in je huidige baan mis je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen. WerkTalent ziet het anders! Wij geven jou de ruimte om op je eigen manier in je eigen vakgebied de beste resultaten te boeken en zo naast WerkTalent ook juist jezelf te ontwikkelen. Zie jij WerkTalent ook zitten?

Keer op keer laat jij jouw kwaliteiten schitteren op de vestiging in Tilburg om: nieuwe klanten te scoren en werkzoekenden aan een nieuwe baan te helpen. Dit alles met 1 doel: sky-high vestigingsresultaten boeken. Daar zorg jij natuurlijk niet alleen voor, want ook jouw collega’s werken hier keihard aan mee. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen business unit en zorgt ervoor dat zowel werkgever als werknemer graag met je in gesprek gaan en met je samen werken. Jij weet wat er speelt in jouw branche, weet waar kansen liggen en waar de werknemer het beste op zijn plek zou zijn. Om het maximale uit jouw werkdagen te halen, word je hierbij ondersteund door je directe collega’s en ons service center die met raad en daad voor je klaarstaat.

Saaie werkdagen kennen we niet bij WerkTalent. Er komt in deze functie veel op je af en als het niet vanzelf op je afkomt, dan zoek je het zelf wel op. Zo is jouw fulltime werkweek gevuld met:

- Diverse contactmomenten met werkzoekenden, uitzendkrachten en potentiële toptalenten. Van het inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van lopende kandidaten bij (nieuwe) opdrachtgevers.
- Het online (job sites/social media) of in de WT database searchen naar passende kandidaten die je bij een mogelijke match direct benaderd en inplant voor een eerste kennismaking.
- Het schrijven van wervende vacatureteksten die je vervolgens online uitzet op de juiste wervingskanalen.
- Keiharde sales. O.a. door jouw creatieve salesacties score jij nieuwe business en weet je bij iedere prospect de vacature binnen te slepen.
- Relatiebeheer. WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties, ontzorgende karakter en het op diverse niveaus meedenken met onze partners. Van jou verwachten we hetzelfde. Je bouwt lange termijn relaties op met je klanten en zorgt ervoor dat ze je nummer niet op hoeven te zoeken, maar uit het hoofd kennen.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

- Een baan waar vrijheid en ondernemerschap centraal staan.
- Een basissalaris tussen de € 2.150 en € 3.200 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd/ervaring/functie-inhoud).
- Doorgroeimogelijkheden.
- Uitzicht op een vast dienstverband; Net als met onze klanten en uitzendkrachten hebben wij ook bij jou de focus op een lange termijn relatie.
- Opleidingsmogelijkheden vanuit de WerkTalent Academy.
- 25 vakantiedagen die aangevuld worden met 6 Adv-dagen.
- And last but not least: een hechte WerkTalent-familie waar jij je helemaal thuis gaat voelen!

Wat wij vragen

Final check, om je aan te sluiten bij de WerkTalent-familie neem jij in ieder geval het volgende mee:

- Een afgeronde mbo-(niveau 4) of hbo-opleiding.
- In ieder geval 2 jaar ervaring in een sales/horeca gerichte omgeving, bij voorkeur in de uitzendbranche als Intercedent, Accountmanager, Vestigingsmedewerker of Recruiter.
- De grenzeloze ambitie om ondernemend te werk te gaan en jezelf nóg verder te ontwikkelen.
- Een winnaarsmentaliteit. Anders gezegd: jij kan echt niet tegen je verlies.
- Saleskwaliteiten die je combineert met een gunfactor waardoor jouw netwerk jou iedere keer weer weet te vinden.
- Een bodemloze creativiteitsput. Jij komt iedere keer weer verrassend uit de hoek.
 

Over het bedrijf

WerkTalent ziet het anders Eigenwijs en stoer in combinatie met een professionele en servicegerichte werkwijze: dat is WerkTalent. Als mens gestuurde organisatie bestormen wij de uitzendmarkt al sinds 2001, en hoe! Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Geen loze beloftes, geen poespas, maar woorden en daden. Door de platte structuur, de heldere manier van communiceren en de korte lijnen, kunnen wij iedere klant en werkzoekende uitstekend bedienen. De ontwikkeling van WerkTalent staat nooit stil, net als jouw persoonlijke ontwikkeling binnen WerkTalent. Je wordt iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren

De match is er… omdat jij het, net als ons, ook anders ziet. Jij bent ready for succes! Waar wacht je nog op? Solliciteer op deze vacature en vertel ons waarom jij thuis hoort in onze familie. Uiteraard kun je ook altijd langs komen voor een kop koffie. Zien we je snel?

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent