Allround operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2750,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij geïnteresseerd in een baan als operator, procesoperator, lijnoperator of machineoperator? Wij hebben verschillende opdrachtgevers die op zoek naar een operator in diverse branches!

Dit ga je doen

Voor diverse bedrijven zijn wij op zoek naar een operator, met of zonder ervaring, die op zoek is naar een nieuwe full time uitdaging. Bedrijven in de voeding-, hout-, kunststof-, verf- en/of betonindustrie.

Als operator heb jij verschillende verantwoordelijkheden, denk daarbij aan: omstellen, instellen bijstellen van machines. Ook is onderhoud erg belangrijk, tijdig onderhoud en schoon houden van machines zorgt voor minder storingen en een soepel draaiend proces.

Daarnaast denk jij ook mee in procesoptimalisatie om zo de productiedoelstellingen te behalen of productiviteit te vergroten. Hierbij is het volledige proces van belang, van aanvoer tot eindproduct.

Dit krijg je

Omdat wij graag met jou meedenken in het vinden van jouw droombaan, zijn er wat richtlijnen qua voorwaarden. Deze zijn als volgt:

 • Het salaris als operator zal tussen de €2400,- en €3000,- bruto per maand liggen (afhankelijk van de functie en ervaring)
 • In ieder bedrijf waar je komt te werken, krijg je ploegentoeslagen. Deze variëren tussen de 12% en 20% over ieder gewerkt uur
 • In overleg en afhankelijk van jouw ambities zijn opleidingen t.b.v. de functie zeker mogelijk
 • Fulltime dienstverband in 2- of 3-ploegen
 • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast dienstverband met een vast contract
 • Na een uitzendperiode van 3 tot 6/7 maanden krijg jij van de opdrachtgever een contract aangeboden
 • Mocht het zo zijn dat wij op dit moment niet jouw droombaan hebben, denken onze collega vestigingen ook graag met ons mee!

Dit ben je

Omdat er in iedere productie omgeving wat anders van je gevraagd kan worden, hebben wij de punten uitgewerkt welke in bijna iedere omgeving van belang is:

 • Ervaring in de productie, klaar voor de stap naar operator
 • Technische affiniteit, '2 rechterhanden'
 • Full-time beschikbaar in ploegendiensten. 2-, 3- of 5-ploegen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent op zoek naar een vaste baan

Hier ga je werken

De industrie is een hele brede sector, zo kan jij dus ook in veel verschillende branches terecht komt. Denk hierbij aan: voedingsmiddelen, kunststoffen, isolatie en bouw gerelateerde producten. Door dit brede aanbod en de opties welke onze collega's beschikbaar hebben, proberen wij jou te helpen in het vinden wat bij jou past!

Onze bedrijven zijn allemaal gevonden in de omgeving van Rotterdam, Breda en Den Bosch. Een auto kan dus erg handig zijn :-)

Interesse?

Mocht jij interesse hebben na bovenstaande gelezen te hebben óf nog meer informatie willen wat betreft onze dienstverlening? Neem dan even contact met mij op. Dit kan door te bellen/appen naar: 06 19476246 of mailen naar esmeydehaas@werktalent.com

Zodra wij elkaar telefonisch gesproken hebben, gaan wij een uitgebreidere kennismaking aan. Helaas kan dit niet bij ons op kantoor met een bakje koffie maar zal dit een digitale kennismaking zijn via WhatsApp videobellen. Hebben wij een goed beeld van elkaar, ga ik er alles aan doen om jou aan een baan te helpen. Dit doe ik door bestaande contacten te bellen of nieuwe bedrijven te benaderen met jouw profiel. Dus geef vooral ook aan bij ons waar jij graag wil werken, wij gaan ermee aan de slag.

Mochten de bedrijven interesse hebben en jou eens willen spreken, zorgen wij ervoor dat jij weet waar je moet zijn en met wie je het gesprek hebt. Dit gesprek voer je dan met de opdrachtgever (of met mij erbij). Mochten jullie beide enthousiast zijn na het gesprek, zullen wij (WerkTalent) ervoor zorgen dat jouw contract klaar komt te staan voordat jij aan de slag gaat. Met andere woorden: Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Deel via social media:
Esmey de Haas

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent