Meubelstoffeerder (tijdelijk)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Culemborg
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Goedbetaalde tijdelijke baan als meubelstoffeerder tot 2022!

Dit ga je doen

Je kent de kneepjes van het vak meubelstofferen. Je weet dat het zwaar kan zijn en dat je de materialen goed moet kennen om de perfecte meubels af te leveren. Onze huidige locatie ligt in omgeving Culemborg, en door een verhuizing eind 2021 / begin 2022 hebben we plek voor enkele extra ervaren meubelstoffeerders die tijdelijk een mooie cent extra willen verdienen. We werken in dagdienst, het is een fulltime baan / full time functie, en je hebt gezellige collega's. Als jij wilt hoeft het niet bij tijdelijk te blijven, maar dan zou je mee moeten verhuizen in de richting van Den Bosch / Eindhoven.

Dit krijg je

Een mooie tijdelijke baan met een goed salaris en reiskostenvergoeding in de omgeving van Utrecht - Den Bosch - Amersfoort - Wageningen - Oss - Zaltbommel - Gorinchem!

Dit ben je

Jij hebt ervaring als meubelstoffeerder. Je bent hierdoor snel ingewerkt en kan een goede bijdrage leveren aan de productie van het bedrijf. Je hebt de HMC gedaan, of gewerkt als meubelstoffeerder, interieurbouwer of meubelmaker, waarbij je ook daadwerkelijk het bekleden/stofferen hebt gedaan. Je hebt vervoer en komt uit de buurt van Utrecht - Culemborg - Zaltbommel - Den Bosch - Gorinchem.

Hier ga je werken

Let op: het gaat om tijdelijk werk / een tijdelijk dienstverband / tijdelijk contract / vakantiewerk. Het kan natuurlijk ook vast worden, als de nieuwe locatie tussen Den Bosch en Eindhoven voor jou te doen is. Het bedrijf waar je komt te werken is een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair van Nederland, met een naam om trots op te zijn!

Interesse?

Als je interesse hebt in deze kans, solliciteer dan meteen via de sollicitatie knop en vergeet niet je cv bij te voegen. Voor vragen kun je contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of 06-13189847. Ik kijk uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent