Logistiek medewerker Bloemenveiling

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Honselersdijk
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Logistieke topper gezocht voor een bloeiende organisatie op locatie FloraHolland.

Dit ga je doen

Dagelijks verlaten er vrachtwagens vol met de dagverse producten. Als logistiek medewerker ben jij van belang in dit proces.
De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

  • Export-klaar maken van bloemenorders middels het automatiseringssysteem
  • Controleren van orders die verzendklaar staan
  • Efficiënte en zorgzame behandeling van binnenkomst tot vertrek van de producten

Dit krijg je


Wat kan je verwachten?
Je komt te werken in een mooie internationale organisatie op het FloraHolland terrein. Het betreft een afwisselende fulltime baan met vast werk. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en jezelf te ontplooien. Tevens kun je een marktconform salaris verwachten met een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket. Tevens heerst er intern een goede sfeer en staat collegialiteit hoog in het vaandel.

Dit ben je

Wat neem jij mee?
Je hebt ervaring in de (bloemen) logistiek en je kunt goed met computer overweg. Je hebt een flexibele en collegiale werkhouding en goede beheersing van de Nederlandse taal. Tevens woon je in het Westland of in de nabije omgeving en kun je zelfstandig naar de locatie toekomen.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever bevindt zich in Honselersdijk (in de buurt van Den Haag en Delft) op de bloemenveiling en is een grote speler in de sierteeltketen. De focus van het bedrijf ligt op de vier thuismarkten: Zweden, Zwitserland, Denemarken en Nederland. Als gedreven pioniers lopen zij graag voorop met hun innovatieve en professionele aanpak en verleggen ze grenzen.

Van kas tot kassa zorgen zij, samen met geselecteerde partners en middels efficiënte en duurzame processen, dat de consument de beste en meest verse bloemen en planten kan kopen. Met moderne automatiseringssystemen, een nieuwe webshop en inspiratie-concepten blijven zij zichzelf constant ontwikkelen en voorop lopen.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent