Hulpmonteur dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 1900,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een technische functie waarbij je de mogelijkheden krijgt om diverse opleidingen en certificaten te kunnen behalen. Wij zijn op zoek naar 5 hulpmonteurs die door willen groeien naar volwaardig koelmonteur.

Dit ga je doen

Binnen deze buitendienst functie als (hulp)monteur ondersteun jij de koelmonteur met het plaatsen / installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepompen of bijvoorbeeld zonnepanelen. Alles om bij de klant of consument het pand / huis energiezuinig kan regelen.

Jij bent het gezicht van het bedrijf en komt dan ook bij diverse bedrijven en bij particulieren thuis. Normaliter ben je altijd met zijn tweeën, maar bij een groot project ga je met meerdere collega’s op pad.

Je wordt volledig ingewerkt en de hoofdmonteur leert jouw alle knepen van het vak. Je bent echt bezig met installatietechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Daarnaast bieden zij een tal van opleidingen en cursussen aan waardoor je jezelf volledig kan ontwikkelen en uiteindelijk kan doorgroeien naar volledig allround monteur (koelmonteur) die dan de hulpmonteurs op sleeptouw neemt en het vak gaat leren.

Dit krijg je


Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een startsalaris van tussen de €1800 en €2250;
 • Fulltime, vaste baan;
 • Dagdiensten en weekenden vrij;
 • Eigen gereedschap;
 • Vanuit de zaak, ga je met de bedrijfsbus op pad;
 • Reiskostenvergoeding;
   -De mogelijkheid om diverse trainingen, cursussen of complete opleidingen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden. Denk aan: F-gassen, STEK, monteur installatietechniek / koeltechniek etc;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst.

Dit ben je

 • Woonachtig in Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Den Haag en omgeving;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je vindt een buitendienst functie leuk;
  -Je hebt ambitie om door te willen groeien en staat open voor opleidingen;
 • Voorkeur van een technische opleiding bijvoorbeeld richting installatietechniek;
 • In het bezit van een VCA certificaat (pré);
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever zit in de klimaat en koeltechniek. Zij ontwerpen duurzame installaties en installeren deze bij bedrijven en particulieren. Door middel van bijvoorbeeld warmtepompen of airconditioning kan men het klimaat energiezuinig regelen.

Als medewerker sta JIJ centraal binnen dit bedrijf. Zij verzorgen enorm veel opleidingen, cursussen en trainingen waardoor jij jezelf volledig kan ontwikkelen en dan ook flink kan doorgroeien.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent