Adviseur (schade)verzekeringen

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Mooie afwisselende functie met combinatie binnen- en buitendienst, waarbij je dicht bij de klant staat en kan adviseren over de diverse verzekeringsmogelijkheden.

Dit ga je doen

Als zakelijk adviseur in schadeverzekering plan jij je dag zelf in. Je hebt een adviserende rol, die je zowel in de binnendienst kan uitvoeren, als bij de klant op locatie. Je bent de commerciële contactpersoon van de organisatie en je bent verantwoordelijk voor deskundig advies op het gebied van bedrijfsmatige schade verzekeringen. Het klantenbestand is divers, daarbij is het inventariseren en analyseren van de klantbehoefte van belang, om deze vervolgens te kunnen vertalen naar een passend advies.

Je bent graag op locatie de cultuur aan het opnemen en de klant advies op maat te geven. Je adviseert op het gebied van schade en samen met het team op kantoor, wordt je ondersteund met lastige casussen. Je komt terecht in een team van collega's met jarenlang ervaring in de verzekeringsbranche. Je gaat naast het bedienen van het huidige klantenbestand ook zoekende naar nieuwe klanten.

Dit krijg je

Wat kun je van de organisatie verwachten?
Allereerst kom je te werken met een klein, maar gezellig team van collega's. In deze rol krijg je de ruimte en vrijheid voor eigen inbreng van de functie. Het is een fulltime uitdagende functie, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat. Hier hoort een passende salaris bij, afhankelijk van jouw ervaring en certificeringen. Naast een goed salaris kun je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Tot slot vast werk met contract bij de organisatie.

Dit ben je

Wat breng jij mee?
  • MBO/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met het diploma WFT basis, WFT adviseur schade zakelijk én WFT inkomen
  • Actuele vakkennis
  • Werkervaring in vergelijkbare functie
  • Commerciële vaardigheden en goed inlevingsvermogen

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in Monster (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) en zijn gespecialiseerd in het onafhankelijk advies geven over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Dit doen zij bij particuliere en zakelijke klanten. Hierbij zijn zij niet gebonden aan één verzekeraar of geldvertrekker en daardoor kunnen zij echt onafhankelijk adviseren. Ze zijn experts in verzekeringen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zijn tot in detail geïnformeerd over het aanbod van alle interessante verzekeraars.

Zij adviseren bedrijven uit verschillende bedrijfstakken over alle voorkomende risico’s en verzekeringen of preventieve maatregelen die daarbij horen. Door de samenwerking met een groot aantal verzekeraars en een breed netwerk wordt er maatwerk geleverd. Tevens verzekeren zij glastuinbouwbedrijven.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent