Shiftleader AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Heb jij passie voor fruit en ben je op zoek naar een verantwoordelijke logistieke functie in de AGF sector?

Dit ga je doen

Wij zijn voor de afdeling productie op zoek naar een shiftleader die zich op de uitgaande goederenstroom focust. De diensten zijn van 11:00 tot 20:00 of 13:00 tot sluiting. Bij de dienst vanaf 11.00 uur horen de volgende werkzaamheden; maken van een truckindeling, dock indeling, contact met afdeling Logistiek en het overnemen van taken van de ochtenddienst (kwaliteitsmetingen, controle tussen de productielijnen). In de middag ligt vooral de focus op het uit scannen van de goederen, laatste controle op het fruit, contact met chauffeurs, afsluiten van de productiemachines en de voorbereiding voor de volgende dag. Het team bestaat uit 12 personen en wordt aangestuurd door de operational manager productie.

De afdeling is verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van het fruit (uitgevoerd door uitzendpersoneel) en de logistieke afhandeling. Wij leveren de hoogste kwaliteit aan onze klanten en dus is ieder foutje er één te veel. Nauwkeurigheid en zelfstandigheid zijn dan ook twee kernbegrippen die bij je moeten passen.

Dit krijg je

Wat kan je van ons verwachten?

 • Fulltime functie
 • Veel afwisseling en vast werk
 • Aan de slag binnen een gemotiveerd team
 • Passende arbeidsvoorwaarden
 • Salaris afhankelijk van jouw ervaringen
 • Mogelijkheden tot ontwikkelen
 • Functie die bestaat uit 90% werk in de loods en een gedeelte kantoorwerk

Dit ben je

Wat breng jij mee naast jouw enthousiasme?

 • Goed in het bewaren van het overzicht
 • Goed werkzaam in teamverband, maar ook zelfstandig
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in verband met het telefonisch en mail contact met onze logistieke afdeling in het buitenland
 • Ervaring en/of kennis van logistieke processen is absoluut gewenst, maar niet noodzakelijk. Veel is te leren en als je hiertoe bereid bent willen wij graag in je investeren
Tevens ben je een echt avondmens en vind je het niet erg als het werk soms uitloopt tot middernacht.

Hier ga je werken

Voor een internationale organisatie die gespecialiseerd is in innovatieve verpakkingsoplossingen en het aanbieden van verschillende diensten voor de behandeling van tropisch fruit, zijn wij op zoek naar versterking! Het bedrijf bevindt zich in Poeldijk (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) en zoekt enthousiaste loyale medewerkers met passie voor fruit.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngor. Hij beoordeelt jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent