Proces Leader AGF

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Heb jij passie voor fruit en ben jij een echt ochtendmens die houd van vroeg beginnen?

Dit ga je doen

Voor de afdeling productie zijn wij op zoek naar een process leader die zich op het ochtendproces richt. De dag begint tussen 05:15 uur en 07:00 uur dus wij zoeken iemand die in de ochtenduren fris en fruitig is. Je start de dag op met de productielijnen en zorgt ervoor dat al het fruit klaar staat voor een nieuwe dag verpakken en sorteren. Niet alleen de hoeveelheden moet kloppen maar dit moet ook voldoen aan de kwaliteitstandaarden van onze klanten. De rest van de dag coördineer je het proces door controles uit te voeren op het uitgevoerde werk en draag je zorg dat het proces soepel verloopt. Je communiceert tussen verschillende afdelingen en bent echt een spil in het productie web. Het team bestaat uit 12 personen en wordt aangestuurd door de operational manager productie.

De afdeling is verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van het fruit (uitgevoerd door uitzendpersoneel) en de logistieke afhandeling. Wij leveren de hoogste kwaliteit aan onze klanten en dus is ieder foutje er één te veel. Nauwkeurigheid en zelfstandigheid zijn dan ook twee kernbegrippen die bij je moeten passen.

Dit krijg je

Wat kan je van ons verwachten?

 • Fulltime functie met vast werk
 • Afwisselend takenpakket
 • Werken binnen een groeiend bedrijf
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Salaris passend bij de functie en jouw ervaringen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Functie die bestaat uit 90% werk in de loods en een gedeelte kantoorwerk

Dit ben je

Wat breng jij mee?

 • Goed in het overzicht bewaren
 • Goed werkzaam in teamverband, maar ook zelfstandig
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend, maar ook de Engelse taal in verband met het telefonisch en mail contact met onze logistieke afdeling in het buitenland
 • Ervaring en/of kennis van logistieke processen is absoluut gewenst, maar niet noodzakelijk. Veel is te leren en als je hiertoe bereid bent willen wij graag in je investeren
Verder ben je fris en fruitig in de ochtend en vindt je het niet erg als werk soms uitloopt.

Hier ga je werken

Voor een internationale organisatie die gespecialiseerd is in innovatieve verpakkingsoplossingen en het aanbieden van verschillende diensten voor de behandeling van tropisch fruit, zijn wij op zoek naar versterking! Het bedrijf bevindt zich in Poeldijk (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) en zoekt enthousiaste loyale medewerkers met passie voor fruit.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngor. Hij beoordeelt jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent