Assemblage medewerker | Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zaltbommel
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Dagdienst, fulltime, vaste baan! Heb jij affiniteit met techniek en vind jij het leuk om met je handen te werken? Reageer dan snel!

Dit ga je doen

Als assemblage medewerker bestaat je dagelijkse taak uit het monteren, samenstellen en installeren van apparatuur.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je collega’s draag je zorg voor het samenstellen en het testen van de producten. Je werkt vanaf tekening en werkinstructies die per project geleverd worden. Is er een product niet goed gemonteerd? Dan ga jij kijken waar het aan ligt en demonteert het product om deze vervolgens te herstellen. De werkplaats staat vol met moderne bewerkingsmachines en gereedschappen waar je gebruik van kunt maken.

Dit krijg je

Naast een uitdagende en leuke baan in de techniek bij een van de betere werkgevers in de omgeving van Zaltbommel, bieden wij:

  • Een brutosalaris tussen de € 1900 - € 2400 per maand
  • Een functie in dagdienst
  • Schone en overzichtelijke werkomgeving
  • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
  • Een gezellige en prettige werksfeer
  • Fulltime/parttime (32 uur per week)

Dit ben je

Wil jij fulltime werken als assemblage medewerker? Dan is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Daarnaast is het belangrijk dat jij je herkent in onderstaande:

  • Enige ervaring of affiniteit met assemblage werkzaamheden
  • Oog voor detail
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in de regio: Zaltbommel, Den Bosch, Hedel, Waardenburg of Haaften

Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een technisch toonaangevend bedrijf. Bij dit prettige bedrijf ben jij absoluut geen nummertje en ben jij van grote waarde voor het bedrijf.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-19221566 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent