Supply Chain Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2400,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:
Starter gezocht die zich verder wil ontwikkelen in de Supply Chain!

Dit ga je doen

Als Supply Chain Medewerker vervul jij een sleutelrol tussen de verschillende verkoopteams van de kasvruchtgroenten en de kleinpak locaties. Hier worden jaarlijks 175 miljoen consumentenverpakkingen voor de grote Europese Retail organisaties geproduceerd. Jouw werkzaamheden zijn een verlengstuk van het dagelijkse verkoopproces en zijn daarom uitdagend en enerverend.

Voor elke tomaat, puntpaprika, aubergine en komkommer die verpakt wordt, verzorg jij de kostprijs en beheer jij de verschillende artikelspecificaties in het ERP-systeem. Op basis van dit ERP-artikel wordt ‘jouw’ artikel door de hoog-geautomatiseerde verpakkingslijnen voorzien van het juiste gewicht, de juiste verpakking en de juiste labeltekst. Daarna wordt het opgebouwd tot te transporteren pallets. Deze verse vruchtgroenten worden zeven dagen per week verpakt en naar de consument verstuurd.

Naast het artikelbeheer ben je medeverantwoordelijk voor de voorraden van de verschillende verpakkingsmaterialen (pallets, dozen, schalen, folie, etiketten, et cetera). Dit betekent dat je de actuele voorraden in beeld houdt en bestellingen plaatst om de verpakkingsopdrachten voor de aankomende weken te kunnen maken.

Jij werkt volgens kantooruren, maar omdat het verpakken 24/7 gebeurt, is het tijdens de pieken in het seizoen nodig dat je flexibel bent. Je komt terecht in een hecht team van tien professionals die werken met een groot hart voor de zaak. Dit team is onderdeel van een sterk groeiende afdeling in onze succesvolle organisatie binnen de AGF-sector. Binnen de AGF is geen dag hetzelfde en door de groei van de organisatie ziet elk jaar er anders uit.

Dit krijg je

 • Een goed marktconform salaris vanaf € 2400 bruto
 • Vaste baan met contract bij het desbetreffend bedrijf
 • Groeiende organisatie
 • Fulltime functie
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen, pensioenregeling

Dit ben je

 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van Microsoft Office
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen
 • Je bent flexibel qua werktijden.
 • Ideale baan voor starters

Hier ga je werken

Voor een verpakkingsbedrijf / distributiecentrum in De Lier (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) zijn wij op zoek naar versterking. Je komt in een team terecht van 50 vaste medewerkers en dagelijks werken er ongeveer 50 uitzendkrachten. Je werkt samen met je team om tot het beste resultaat te komen. In het distributiecentrum worden alle tomaten aangeleverd die de aangesloten kwekers hebben geproduceerd. Met een gigantische geautomatiseerd systeem worden de tomaten verpakt in diverse manieren om vervolgens in de supermarkt terecht te komen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de letter

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent