Bedrijfsleider Kwekerij

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats De Lier
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Heb jij al enige ervaring met het aansturen van een team of heb je ervaring binnen de tuinbouwsector? Dan kan je bij deze organisatie zo aan de slag! Kom jij straks fluitend naar je werk? Dat zouden zij hartstikke leuk vinden!

Dit ga je doen

Als Bedrijfsleider haal jij energie uit het aansturen van een team en van de locatie. Dagelijks werk je met een grote groep (flex)medewerkers die aangestuurd moeten worden. Voordat je team start aan de werkdag heb jij de planning al uitgedraaid en liggen alle werkspullen klaar. Jij legt de werkzaamheden uit en zet iedereen, met plezier, aan het werk. Gedurende dag zorg je ervoor dat je regelmatig de kwaliteit controleert en medewerkers aanstuurt waar nodig. Het is jouw doel om goede resultaten te behalen en dat de trostomaten naar kwaliteit worden afgeleverd. Naast het aansturen van het team, komt er ook een administratieve kant bij kijken. Je zorgt ervoor dat alle urenregistraties kloppen, dat je contact onderhoud met het uitzendbureau en dat je planning voor de komende tijd klopt.

Ze werken in een klein team waar ze wekelijks overleg hebben. Jullie stellen met elkaar de vraag; ‘’wat is er nodig om aan het einde van de week klaar te zijn?’’ Trostomaten is een levend product, een goede planning is dus van belang. Als Teamleider vind je het belangrijk dat er een fijne werksfeer hangt en dat jij je steentje daaraan bijdraagt. Jij hebt een nodige portie enthousiasme in je en motiveert mensen met gemak. Als Bedrijfsleider draag jij verantwoording voor de prestaties die worden geleverd, maar zoals je weet; gelukkige medewerkers, werken harder voor je. Een Bedrijfsleider houdt van prestaties neerzetten maar is ook mensgericht ingesteld.

Dit krijg je

Wat kan je van ons verwachten?

 • Fulltime functie met veel verantwoordelijkheid
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Veel afwisseling
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Werken binnen een groeiende organisatie
 • Leuk team van enthousiaste collega’s

Dit ben je

Wat breng jij mee?

 • Ervaring in de tuinbouw of ervaring met leidinggeven
 • Enthousiast
 • Fulltime inzetbaar
 • Je kan goed een team aansturen
 • Goed werkzaam in teamverband

Hier ga je werken

Het bedrijf is een kleinschalig familiebedrijf in De Lier (in de buurt van Delft en Den Haag) dat al jaren trostomaten teelt. Het team bestaat uit een klein vast team van drie personen. Ze werken daarnaast veel met uitzendkrachten en een klein groepje scholieren. Bij het bedrijf staat het product en de medewerkers centraal in de organisatie. Dat vinden zij belangrijk, er hangt een gemoedelijke sfeer. Ze hebben twee locaties waar ze op een locatie onbelicht cocktail trostomaten telen en op de andere locatie belichte grove trostomaten telen. Ze zijn met elkaar stappen aan het maken om te blijven groeien. Groei jij met het team mee?

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeelt jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent