Kwaliteitsmedewerker | 2-ploegendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2200,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Kwaliteitscontrole in de voedingsmiddelenindustrie iets voor jou?

Dit ga je doen

Bewaken van kwaliteit, controleren van de hygiëne in de fabriek en ondersteunen van de productiemedewerkers zodat zij ook op juiste wijze controles kunnen uitvoeren. Ook voer jij zelfstandig controles uit middels steekproeven. Uiteindelijk moet alles wat jij controleert administratief verwerkt worden in het ERP systeem, het is natuurlijk van groot belang dat alles terug te vinden is.

Werken in de voedingsmiddelenindustrie is een verantwoordelijke baan, jij zorgt ervoor dat het product veilig is om te eten. Hoe tof is het dat de producten die jij controleert terug te vinden zijn in de supermarkten van jouw vakantiebestemming? De producten gaan namelijk de hele wereld over!

Dit krijg je

  • Fulltime dienstverband
  • Een vaste baan
  • Werken binnen een prettig team in een groeiende organisatie
  • Een salaris van €2200 - €2700 bruto per maand
  • Wekelijkse of 4-wekelijste uitbetaling
  • Overname na 3 maanden werken op uitzendbasis
  • Werk in 2-ploegendienst met 12% ploegentoeslag

Dit ben je

  • Ervaring als QA medewerker in de voedingsmiddelenindustrie; bekend met HACCP
  • Ervaring met ERP of soortgelijke systemen
  • Bereid om in een 2-ploegendienst te werken
Het bedrijf is gevestigd in Velddriel, het is prettig als jij in de buurt van Velddriel, Zaltbommel, Rossum, Waardenburg, Den Bosch enz. woont om de reistijd te beperken.

Hier ga je werken

Dit prettige, mooie bedrijf heeft zijn volledig proces in eigen beheer. Zo zullen je werkzaamheden dan ook nooit saai zijn! Van a tot z worden de producten daar geproduceerd, verpakt en verstuurd. De producten ga jij zelfs als je op vakantie bent, tegen kunnen komen. Jij komt dus in een internationaal georiënteerd bedrijf uit Velddriel terecht.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-19221566 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent