Shunting medewerker - 5 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Botlek Rotterdam
Salaris € 2200,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Voel jij je helemaal thuis in een industriële omgeving? Werk jij het liefst in ploegen? En ben jij gewend om fysiek zwaar werk te verrichten? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Wil jij €15,93 bruto per uur (inclusief ploegentoeslag) verdienen in een dynamische functie?

Als shunting medewerker ben jij volledig zelfstandig verantwoordelijk voor en aan- en afkoppelen van containers en deze af te vullen.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Jouw dag start met een kopje koffie in de kantoorkamer van de terminal. Hier krijg jij het 'grootboek' met een dagverslag van de collega die jij zal afwisselen. In dit dagverslag staat exact beschreven welke containers jouw collega heeft aan- en afgekoppeld, afgewogen en afgevuld. Jij weet nu precies welke containers zijn opgehaald door de chauffeurs en welke containers afgevuld moeten worden.

Jij gaat aan de slag op de 'parking' afdeling om de juiste container met je tugmaster naar de weegbrug te verplaatsen. Jij noteert in je shunting boekje het exacte gewicht van de container en de gegevens van de container. Let op: hierin is nauwkeurigheid van essentieel belang. Wanneer het wegen op de weegbrug klaar is, moet de container verplaatst worden naar de nylon polymeer afdeling. Jij weet exact onder welke klep de container geplaatst moet worden.

Aan de bovenkant van de container zit een groot gat voor de afvulbuis. Middels een veiligheidsriem koppel jij jezelf op een veilige manier aan de container, waarna je vervolgens op de container klimt. Je zet op de juiste manier de afvulbuis op de container, zodat de container vervolgens goed afgevuld kan worden met nylon polymeer vezels. Dit proces duurt ongeveer 25 minuten. Wanneer de container gevuld is neem jij een monster af voor het lab. Zo kan het lab constateren of de inhoud in de container juist is. Het komt wel eens voor dat de container een verkeerde 'batch' bevat. Het is dan aan jou de taak om snel te kunnen schakelen en de inhoud van de container netjes te verwijderen en de container opnieuw af te vullen. Wanneer de container is voorzien van de juiste inhoud en je het labmonster hebt afgenomen is het zaak dat alle gegevens van de container worden genoteerd in je shuntingboekje. In de laatste stap van het proces zal jij met de tugmaster de gevulde container klaar zetten voor de betreffende containerchauffeur.

Daarnaast zal jij ook ingezet worden op andere afdelingen om containers te lossen. En container operator werkzaamheden uitvoeren.

Je werkt in een 5 ploegenrooster.

Dit krijg je

 • Een bruto uurloon van ruim €12,50 bruto per uur exclusief 27,5% ploegentoeslag;
 • Een werkweek van 33,3 uur in de 5-ploegendienst;
 • Vast werk;
 • Een tijdelijk dienstverband, bij gebleken geschiktheid kans op vast dienstverband bij opdrachtgever;
 • Een goed inwerktraject;
 • Mogelijkheid om je tugmaster certificaat te behalen bij de opdrachtgever;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Standplaats: Botlek Rotterdam.

Dit ben je

 • Je bent in het bezit van je VCA certificaat;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je bent woonachtig in Rotterdam/ Rhoon/ Spijkenisse;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in staat rapporten en documentatie in te vullen;
 • Je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten (let op: er wordt veel trap gelopen);
 • Je hebt ervaring in een functie als: havenmedewerker/ (terminal) operator/ vapro A'er/ vapro B'er/ lader losser of ervaring binnen een fysiek zware logistieke functie.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de productie van nylon, polyester en speciale materialen voor de industrie. Deze materialen kun je terugvinden in kleding, computers, vloerkleden enzovoort.

Interesse?

Is dit DE job voor jou? Via de rode sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar bodenotter@werktalent.com
Omdat er rekening wordt gehouden met de huidige Corona maatregelen zal het contact binnen het sollicitatieproces voornamelijk digitaal plaatsvinden. Dit is anders dan je van ons gewend bent. Echter doen wij ons uiterste best om de betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze kandidaten te waarborgen.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent