Tijdelijk productiemedewerker gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Tilburg
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

Voor deze tijdelijke full time functie als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het uitpakken, controleren ,voorbewerken en verpakken van producten. Je haalt de toegestuurde onderdelen van de klant uit de verpakking en controleert de onderdelen op transportschade. Daarna bewerkt je de onderdelen voor het productieproces. Dit houdt in dat je onderdelen afplakt die niet bewerkt te hoeven worden, plaats je dopjes in openingen zodat de binnenkant beschermt blijft en andere voorkomende voorzorgmaatregelen. Wanneer je deze taak hebt afgerond hang je de producten in de daarvoor bestemde rekken. Deze onderdelen worden vervolgens gecontoleerd door de operator. Wanneer de producten goed zijn bewerkt, verpak je de onderelen op dezelfde wijze als ze zijn binnengekomen. Je hoeft voor deze baan geen ervaring te hebben maar wat wij wel van je verwachten is dat jij nauwkeurig te werk gaat. Dus zie jij het wel zitten om hier vakantiewerk te verichten of wil je tijdelijk aan de slag? Reageer dan zo snel mogelijk want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Wat wij bieden

• Salaris ligt tussen de €9,50 en €11,00 bruto per uur;
• Tijdelijk full-time werk;
• Werken in een familiebedrijf;
• Informele sfeer.

Wat wij vragen

• Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg;
• Je bent per direct full-time beschikbaar tot begin september;
• Nauwkeurigheid in deze baan is erg belangrijk.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Tilburg, is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen op technische onderdelen. Werken in deze organisatie, betekent werken in een familiebedrijf, informele werksfeer, directe lijnen en een open communicatie.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze baan? Stuur dan je cv naar sannemetsemakers@werktalent.com of bel/app voor meer informatie naar 06-45114732.

Deel via social media:

Albert van der Vliet

Albert van der Vliet

06-44 52 61 09
albertvandervliet@werktalent.com

WhatsApp Albert van der Vliet      Ga naar instagram van Albert van der Vliet


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent