Tuinbouw medewerker Productie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasland
Salaris € 1625,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar vast werk in de glastuinbouw, waarbij je van maandag tot vrijdag fulltime aan de slag bent in de verwerkingsruimte & niet in de warme kas? Dit is je kans!

Dit ga je doen

Als productiemedewerker orchideeën zorg je samen met het team voor een prachtig eindproduct. Je verzorgd de orchideeën, van stek totdat ze naar de afnemer toe gaan. Het is belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat met de planten, aangezien ze vrij kwetsbaar zijn.
Tevens worden alle werkzaamheden verricht in onze verwerkingsruimte, dus je hoeft niet in de warme kas te werken. Je werkt het gehele jaar rond in een koele schuur!

In het kort een omschrijving van jouw taken:
  • Poten
  • Stokken
  • Inpakken
  • Bestellingen verzendklaar maken

Dit krijg je

Als productiemedewerker werk je bij ons niet in de warme kas, maar in de koele schuur. Jaarrond leveren wij een product van topkwaliteit en dit doen wij in teamverband. Je komt terecht in een gezellige groep van collega's. Je verricht diverse taken en je krijgt na een gedegen uitzendperiode, een contract bij onze organisatie! Qua salaris kun je vanaf €1625 per maand verwachten, vanaf 21 jaar.

Dit ben je

Als nieuwe collega is het belangrijk dat je al relevante werkervaring hebt in de tuinbouw, heb je ervaring met orchideeën, dan is dit heel goed meegenomen! Je bent woonachtig in omgeving Westland (Delft, Delfland, Maassluis, Vlaardingen) en je beschikt over je eigen vervoer. Dit aangezien het lastig is om met openbaar vervoer aan onze locatie te komen. Het betreft een fulltime baan, dus je bent van maandag tot en met vrijdag ook fulltime beschikbaar.

Hier ga je werken

Wij zijn een moderne orchideeënkwekerij in Maasland. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's in de schuur. Veel van onze werkzaamheden zijn al geautomatiseerd en kunnen middels ons computersystemen worden afgeroepen. Het is aan ons om onder andere de controlerende factor te zijn. Wij telen en verwerken momenteel vier verschillende orchideeën in een divers aantal kleuren en verschillende potmaten.

Wil jij een leuke en afwisselende vaste baan in de glastuinbouw? Kom snel informeren over de functie!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent