Machine Operator Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2300,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch, werk jij graag met je handen en zoek jij een afwisselende, uitdagende en vaste baan? Bekijk dan deze vacature!

Dit ga je doen

Als operator ga jij in de werkplaats aan de slag met het machines t.b.v. het bewerken van glas. Dit zijn machines om glas te bewerken. Machines voor onder andere het snijden, slijpen, boren, coaten of lamineren van glas. Je krijgt dus met verschillende machines te maken waarbij je de tijd krijgt om hier mee te leren werken. Het is daarom belangrijk om over technisch inzicht te beschikken en technische tekeningen te kunnen lezen, zodat je begrijpt wat de bedoeling is. 

In deze functie ga je fulltime aan de slag in een mooi bedrijf dat hun bedrijf en machinepark ook blijft vernieuwen. Binnen dit bedrijf word jij onderdeel van een gezellig team!

Dit krijg je

Wij bieden jou een stabiele en vaste baan waar je onderdeel wordt van een gemotiveerd team! Hierin bieden we jou het volgende:

 • Een goed salaris van €2.100,- tot €2.500,- bruto per maand;
 • Uitzicht op een vast een dienstverband bij het bedrijf zelf;
 • Een fulltime baan bij een mooi bedrijf;
 • Ruimte voor ontwikkeling binnen de organisatie door bijvoorbeeld cursussen of trainingen;
 • Een informele werksfeer in een leuk team;
 • Wekelijks een vrijdagmiddagborrel;
 • Ruimte om mee te denken in het verbeteren van het proces;

Dit ben je

Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die op zoek is naar een uitdagende en vaste baan. Wat we van jou vragen:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Technisch inzicht;
 • Je bent proactief en leergierig;
 • Kennis van CNC of CAD/CAM software is mooi meegenomen (geen eis);
 • Woonachtig in de regio Arnhem of in een nabij gelegen regio als bijv. De Liemers, Dieren, Didam, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Elst, Giesbeek, Huissen, Lathum, Velp of Zevenaar;
 • Flexibiliteit, soms bereid om extra uren te maken (in overleg en uiteraard met overwerktoeslagen).

Hier ga je werken

Je gaat werken bij een stabiel bedrijf uit de regio Arnhem dat al meer dan 70 jaar bestaat! Dit bedrijf is producent van allerlei producten van glas en daar aan gerelateerde producten. Deze maken ze hier in de werkplaats op maat en worden naar wens van de klant bewerkt. In deze werkplaats is men altijd bezig met het verbeteren van de producten en machines. Je wordt hier onderdeel van een hecht team!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een nieuwe operator in handen gelegd van WerkTalent Arnhem.

In eerste instantie zal je daarom in contact komen met ons van WerkTalent. We bespreken dan de functie, het bedrijf, jouw wensen en ambities. Daarna zullen we jou introduceren binnen het bedrijf en begeleiden we je door de verdere sollicitatieprocedure.

Wil jij meer weten over deze vacature of zelfs direct solliciteren? Neem contact op met Bert Hesseling via berthesseling@werktalent.com of 06-57946762.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent