Technische Dienst Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2300,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch en weet jij storingen te verhelpen aan machines? Bekijk dan deze vacature, want wij zoeken een technische dienst monteur in een mooie fabriek binnen de voedingsmiddelenindustrie!

Dit ga je doen

Als technische dienst medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden van de machines en productielijnen. Je verricht inspecties, je voert preventief onderhoud uit, je monteert en vervangt onderdelen en je stelt de machines af/in. Ook analyseer je storingen en los je deze op. Je neemt hierbij natuurlijk alle kwaliteit, hygiene- en voedselveiligheid in acht met de daarbij behorende wetgeving. Aan het einde van de werkdag rapporteer je aan je collega's van de technische afdeling. Men werkt hier in een 2-ploegen systeem.

Dit krijg je

We bieden jou een fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden, veel afwisseling en zelfstandigheid. Je kan daarbij rekenen op het volgende:

 • Een goed salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Dit ligt tussen de €2.300,- en €3.100,- bruto per maand (exclusief toeslagen);
 • Je komt te werken in 2-ploegendienst, daarnaast krijg je ook te maken met storingsdiensten (consignatiediensten);
 • Een baan in de voedingsmiddelenindustrie met fijne werkomstandigheden.
 • Uitzicht op een vaste baan!

Dit ben je

We zijn op zoek naar iemand met een gezonde werklust en motivatie. In deze functie vragen wij het volgende:

 • Een technische mbo-opleiding afgerond richting bijv. elektotechniek, mechatronica, MTS, procestechniek of werktuigbouwkunde;
 • Bij voorkeur relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een flexibele instelling, bereidheid om ook in ploegen- en storingdiensten te draaien;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over technische kennis als mechanische technieken, elektronica, hydraulische techniek of persluchttechniek;
 • Je woont in de buurt van Arnhem of daar max. 30 minuten vandaan. Bijvoorbeeld uit Apeldoorn, Ede, Elst, Duiven, Nijmegen, Zevenaar of elders;
 • Je bent communicatief vaardig.

Hier ga je werken

Dit bedrijf produceert dagelijks verse producten voor supermarkten in heel Nederland. Van oorsprong is het een familiebedrijf en is het uitgegroeid tot een groot bedrijf met meerdere vestigingen. Desondanks ben je hier zeker géén nummertje en wordt je onderdeel van een hecht team!

Interesse?

De zoektocht naar een Technische Dienst Medewerker is door het bedrijf over gelaten aan WerkTalent.

In eerste instantie zal je daarom in contact komen met ons van WerkTalent. We bespreken dan de functie, het bedrijf, jouw wensen en ambities. Daarna zullen we jou introduceren binnen het bedrijf en begeleiden we je door de verdere sollicitatieprocedure.

Wil jij meer weten over deze vacature of zelfs direct solliciteren? Neem contact op met Bert Hesseling via berthesseling@werktalent.com of 06-57946762.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent