Glazenwasser / Gevelreiniger

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1950,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Veel vrijheid en lekker in de buitenlucht werken? Binnen no-time een auto van de zaak en geheel op je eigen manier te werk gaan? Dit is wat jij zoekt.

Dit ga je doen

Veel vrijheid en lekker in de buitenlucht werken? Dat is precies wat deze functie inhoudt. Als glazenwasser / gevelreiniger kom jij overal en ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Sociaal zijn is dan ook geen enkel probleem voor jou want een babbeltje maken hoort er nu eenmaal bij. Je voornaamste taken zijn het wassen van de ramen en reinigingen van gevels van de gebouwen van de klant. Je bedient en verplaatst materiaal voor werken op hoogte met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

Waar kom je dan precies?| Denk aan fabrieken, VVE's, Flatgebouwen, ziekenhuizen, scholen etc. Niets is te gek. Uiteraard werk je niet alleen buiten, maar kom je ook in winkelcentra's of heb je opdrachten om alleen de binnenkant te onderhouden / reinigen.

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. In deze organisatie gaat men met een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime baan, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €1900,- en €2100,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
 • Auto en tablet van de zaak;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
 • Teamuitjes, borrels.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en omgeving;
 • Een hardwerkend persoon met een klantgerichte houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Enige ervaring binnen de schoonmaak, reiniging;
 • In het bezit van een rijbewijs B; (E is een pré);
 • In het bezit van een VCA certificaat (pré);
 • Full time beschikbaar en geen 9-17 mentaliteit.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf waarbij de medewerker centraal staat. Hier wordt geïnvesteerd in het personeel, want zonder personeel geen bedrijf. Zij staan bekend om hun stabiliteit en dat alles goed georganiseerd is. Zo krijg je bijvoorbeeld je reistijd allemaal vergoed. Zij creëren een band met hun klanten zodat die ook altijd weer terugkomen en dat is nou precies waar zij zo sterk in zijn.

Interesse?

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent